CrazyBulk D-bal κριτική μου (πραγματική εμπειρία) – μάθετε την αλήθεια εδώ!

Home » Review » dianabol » CrazyBulk D-bal κριτική μου (πραγματική εμπειρία) – μάθετε την αλήθεια εδώ!

Last Updated on

D-bal είναι νομικό στεροειδές εναλλακτική λύση που αναπτύχθηκε και πωλείται από την εταιρεία με την επωνυμία: CrazyBulk . Δεν είναι μια πραγματική στεροειδές, αλλά ένα φυσικό ασφαλή εναλλακτική λύση που αναπαράγει τις αναβολικές επιδράσεις των μυών κτίριο του Dianabol, «ο παππούς των στεροειδών»? αλλά, χωρίς τις δυσάρεστες παρενέργειες.

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με Dianabol , είναι ουσιαστικά το πιο δημοφιλές αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται εκεί έξω για τόσο όγκου και την απόκτηση δύναμης.

Τι είναι τόσο μεγάλος για crazybulk d-bal είναι ότι αυξάνει τα επίπεδα αζώτου στους μύες, δημιουργώντας έτσι μια αναβολική κατάσταση που προωθεί την ανάπτυξη των μυών και τη βελτίωση της αντοχής.

Αυτό που είναι ακόμα μεγαλύτερο είναι ότι μπορείτε να πάρετε αυτά τα απίθανα οφέλη, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν νομικών ή την ασφάλεια ζητήματα, όπως τα συστατικά είναι  100% φυσικά  και δεν υπάρχουν παρενέργειες.

Έτσι, σκεφτείτε το αυτό τον τρόπο:

ανάπτυξη των μυών + Gain σε δύναμη – παρενέργειες = D-bal 

Σοβαρά.

Είναι τόσο απλό! Δεν μαγεία, φανταχτερά κόλπα ή τίποτα.

Πώς λειτουργεί;

Στο πλαίσιο της αναθεώρησης μου, θέλω να σας εξηγήσω πώς λειτουργεί αυτό το στολίδι.

Όπως προανέφερα, d-bal δημιουργεί ένα περιβάλλον της κατακράτησης θετικών αζώτου επιτρέπουν την πρωτεϊνική σύνθεση να λάβει χώρα, η διαδικασία που χτίζει και επισκευές μυς.

Έτσι για να μην κάνει τα πράγματα περίπλοκα και βαρετό:

Η πιο αζώτου στους μυς σας = τα περισσότερα μύες σας θα αυξηθεί!

Εκτός του ότι έχει μια συνολική πιο δυναμική εμφάνιση, τη δύναμή σας θα αυξηθεί μεγάλο χρονικό διάστημα πάρα πολύ.

Σχετικά με CrazyBulk D-bal

CrazyBulk D-Bal χάπια Review - είναι και το Safe dbol (Dianabol) Εναλλακτική;

D-bal έρχεται σε κάψουλες, και κάθε μπουκάλι έχει 30 μερίδες να διαρκέσει για ένα μήνα αν δεν κάνω λάθος. Αυτό είναι το ισοδύναμο με έναν κύκλο από 4 εβδομάδες, το οποίο είναι το ελάχιστο.

Ωστόσο, αν είστε σαν εμένα και θέλουν να δουν καλύτερα αποτελέσματα καθώς και θέλουν να πάρουν την καλύτερη δυνατή αξία για τα χρήματά σας, στη συνέχεια, θα ήθελα να προτείνω να πάρετε τον εαυτό σας δύο μπουκάλια και να κάνει ένα κύκλο οκτώ εβδομάδων (το οποίο είναι και αυτό που προτείνουμε η εταιρεία).

Ο λόγος που το λέω αυτό είναι επειδή CrazyBulk στην πραγματικότητα έχουν μια περιορισμένη ειδικά τώρα που είναι BUY 2 botles ΚΑΙ GET 1 ΔΩΡΕΑΝ , οπότε αν σας ήταν είχα βιαστεί και το άλμα σε αυτή τη συμφωνία.

Εάν σκέφτεστε για αυτή τη συμφωνία είναι πραγματικά όμορφη βλασφημία φοβερό.

Αν παραγγείλετε ένα μπουκάλι μόνο και μόνο επειδή θέλετε να το δοκιμάσετε πρώτα και να κάνουμε το ελάχιστο κύκλο των 4 εβδομάδες, τότε θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε αρχίζει να παίρνει αποτελέσματα (θα με εμπιστεύονται!) Και εάν είστε σοβαροί για την οικοδόμηση των μυών, τότε θα αλλάξετε τη σειρά άλλο ένα μπουκάλι για να μην σπάσουν τον κύκλο και να ολοκληρώσουν τις προτεινόμενες οκτώ εβδομάδες στη σειρά. Με αυτή τη φορά θα πάει εκτός κύκλου και την εκ νέου προκειμένου άλλο μπουκάλι (ή δύο) πριν από την έναρξη επόμενου κύκλου σας.

Αυτό σημαίνει ότι θα καταλήξετε περίπου $ 180 για 3 φιάλες καθώς και να χρειάζεται να τοποθετήσετε 3 ξεχωριστές παραγγελίες. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι μόνο ταλαιπωρία και να δώσει μακριά ένα επιπλέον $ 60 από τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας.

Αν πάτε με τη συμφωνία που έχει τώρα, θα μπορούσε πραγματικά να σας τρίτο μπουκάλι δωρεάν , πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να καταλήξετε να πετάξει έξω μόνο $ 120 ($ 40 ανά φιάλη) και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκ νέου παραγγελία τίποτα για 12 εβδομάδες, η οποία είναι περισσότερο για το πώς θα κυλήσει, ξέρετε τι λέω;

Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι για αυτό, γιατί νομίζετε ότι το προϊόν θα μπορούσε να είναι μια απάτη ή όχι θα μπορούσε να λειτουργήσει, τότε θα ήθελα απλώς να δώσει μια δοκιμή, πραγματικά. Ποτέ δεν ξέρεις αν κάτι λειτουργεί μέχρι την προσπάθειά σας, και για μένα το έκανε.

Ελπίζω d-bal κριτική μου έχει αξία να σας βοηθήσουν να κάνετε αυτή την απόφαση.

Πώς να το πάρει

Δεξιά, έτσι όπως ανέφερα πριν και αυτό δεν είναι ένα μαγικό χάπι που θα σας πάρει όλα ανεβασμένος κάνοντας τίποτα. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια υγιεινή διατροφή και προπόνηση τακτικά. Θυμηθείτε, d-bal θα σας βοηθήσει να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, αλλά εσείς gotta βάλει στο έργο πάρα πολύ.

Έτσι θα καταπιούν 3 κάψουλες με νερό περίπου 45 λεπτά μετά από κάθε προπόνηση, και αυτό είναι όλο!

Κάνετε αυτό για ελάχιστο κύκλο 4 εβδομάδες, αλλά ιδανικά οκτώ εβδομάδες για καλύτερα αποτελέσματα. Στη συνέχεια, πηγαίνετε εκτός κύκλου για 1,5 έως 2 εβδομάδες και επαναλάβετε.

Τώρα, αν θέλετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, τότε θα πρέπει πραγματικά να πάρετε d-bal σε μια στοίβα.

Πάρ ‘το σαν κοπής, διόγκωσης ή απόλυτη στοίβα για τρελό αποτελέσματα!

Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει για αυτά τα προϊόντα CrazyBulk είναι ότι μπορείτε να πάρετε πραγματικά σε στοίβες , καθιστώντας τα όλα, ακόμη πιο αποτελεσματική. Έτσι, αν ο στόχος σας είναι διόγκωσης ή κοπής, μπορείτε να έχετε και τα δύο σε μια πολύ πιο μειωμένη τιμή από την αγορά διαφόρων μπουκάλια ξεχωριστά.

Έτσι Αν διαβάζετε για d bal, υποθέτω ότι είναι επειδή σας ενδιαφέρει διόγκωσης . Κόλαση, αν είστε κοπή d-bal κριτική μου είναι επίσης πολύ χρήσιμο!

CrazyBulk έχουν μια στοίβα διόγκωσης η οποία περιλαμβάνει:

  • D-bal (Dianabol) – Για διόγκωσης, και τη διατήρηση του αζώτου στους μύες, δημιουργώντας αυτό που αντλείται εμφάνιση και την αύξηση της αντοχής σας.
  • Trenorol (Trenbolone) – αναπαράγει τα ανδρογόνα δυνάμεις της τρενβολόνη και αντλίες τους μυς σας με περισσότερο οξυγόνο και τα ερυθρά αιμοσφαίρια στις φλέβες τους επιτρέπει να πεταχτεί έξω, ως εκ τούτου, σας δίνει περισσότερη δύναμη για να άρει βαρύτερο.
  • DecaDuro (Decadurabolin) – βοηθά επίσης στην σύνθεση των πρωτεϊνών και την κατακράτηση αζώτου, συν του ότι επιτρέπει τη σύνθεση κολλαγόνου , η οποία βοηθά τους αρθρώσεις και τους συνδέσμους για να ανακτήσει γρήγορα από επαναλαμβανόμενες και επίπονες ανύψωσης. Μερικές φορές, πολλοί από εμάς παραβλέπουν τις αρθρώσεις και τους συνδέσμους, και να επικεντρώνεται μόνο στους μυς, αλλά αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι ότι αυτές είναι εξίσου σημαντικές. Κατά την ανύψωση βαρέων βαρών επανειλημμένα, θέτουμε τις αρθρώσεις και τους συνδέσμους μας κάτω από πολύ άγχος και αυτά πρέπει να ανακτήσει, αλλιώς, μια κοινή τραυματισμό μπορεί να σας βάλει μακριά κατάρτισης για ακόμη μήνες σε έναν χρόνο (πιστέψτε με έχω πάει εκεί). αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χάσετε περισσότερα από τα κέρδη που κάνατε όλο αυτό το διάστημα, και όλα ότι η σκληρή δουλειά είναι πέταξαν έξω από το παράθυρο. Αυτό είναι χάλια! Really.For όσους από εσάς στο ήδη τον κόσμο bodybuilding, ξέρετε πώς κοινούς τραυματισμούς είναι, ειδικά στο κάτω μέρος της πλάτης, τους ώμους, τα γόνατα κλπ Έτσι, αν νομίζετε ότι είστε ένας έμπειρος κλέφτης βάρος και ποτέ δεν είχε έναν τραυματισμό που δεν θα Βασίσου σε αυτό. Βλέπετε, οι περισσότεροι από κοινού οι τραυματισμοί δεν είναι μόνο συμβεί μια μέρα στην άλλη, είναι οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις που βάζουν το άγχος σε αυτά για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο (θα μπορούσε να είναι έτη) που θα οδηγήσει μελλοντικά σε αυτή την κοινή σπάνε και προκαλούν πόνο … και στη συνέχεια να θα είναι πολύ αργά … .Ακούστε με τους φίλους μου, να τραυματιστεί είναι καμία διασκέδαση δουλειά, και με το «ότι δεν θα συμβεί ποτέ σε μένα» στάση, όπως είχα, κάνει ακόμα πιο επιρρεπείς σε αυτά ..
  • Η τεστοστερόνη Max (Sustanon) – Αυξάνει τα επίπεδα της ορμόνης τεστοστερόνης με φυσικό τρόπο, επιτρέποντάς σας να έχουν περισσότερη δύναμη και εξουσία και κατά συνέπεια την οικοδόμηση περισσότερο το μέγεθος των μυών.

Έτσι εκεί τους έχετε!

Αυτά τα 4 συμπληρώματα είναι το κλειδί για διόγκωσης και μπορείτε να πάρετε με τον ίδιο τρόπο όπως θα κάνατε εάν είχατε κάθε φιάλη ξεχωριστά. Φυσικά δεν υπάρχουν παρενέργειες ή κινδύνους από τη λήψη όλοι μαζί, καθώς η εταιρεία στην πραγματικότητα δεν σας συνιστούμε να τα λάβει σε συνδυασμό, αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη διόγκωσης σας και να δείτε ακόμα περισσότερα αποτελέσματα.

Ως Μάλιστα, μόλις έμαθα για τους ULTIMATE στοίβα πριν από λίγο καιρό, και έτσι απλά την παραγγελία μου και δεν μπορώ να περιμένω για να τους πάρει.

Κρατήστε ένα μάτι εδώ, όπως θα πρέπει να αποσπούν τα αποτελέσματά μου πολύ σύντομα 🙂

Αυτό που μου αρέσει δ bal

Έτσι, από τώρα γνωρίζουμε τις ιδιότητες κατακράτησης αζώτου του d-bal τα οποία προωθούν την πρωτεϊνική σύνθεση και έτσι επιτρέπουν την ανάπτυξη των μυών συν κέρδη στη δύναμη.

Ας σκάψει βαθύτερα τα οφέλη της.

Δουλεύει:

Δουλεύει. Περίοδος. Εάν ο στόχος σας είναι να χύμα, ποιότητα κατασκευής μυϊκής μάζας και την αύξηση της αντοχής σας, το προϊόν αυτό κάνει ακριβώς αυτό.

Υπάρχουν αρκετά μερικές μαρτυρίες από άλλους ανθρώπους που έχουν αγοράσει CrazyBulk d-bal και έχει εργαστεί πολύ καλά γι ‘αυτούς σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, θέλω να κάνω μια σημείωση εδώ για εκείνους που είναι νέοι στο bodybuilding. Αν νομίζετε ότι η οικοδόμηση της ποιότητας άπαχο μυών (αύξηση του μεγέθους των μυών με λίγο ή καθόλου λίπος) είναι ακριβώς για να πηγαίνει στο γυμναστήριο, άρση σκληρά και λαμβάνοντας πολλά σκόνη πρωτεΐνης τότε κάνετε λάθος φίλε μου. Ίσως θα δείτε κάποια κέρδη μυών στην αρχή, αλλά αυτό είναι μόνο τα «κέρδη αρχάριος», όπως το σώμα σας να συνηθίσει το νέο άσκηση και τη διατροφή σας τώρα, ώστε να αρχίσουμε να βλέπουμε κάποια αύξηση των μυών. Μετά από αυτό γίνεται πολύ πιο δύσκολο να ισορροπήσει τη διατροφή σας με τις ασκήσεις σας για να διασφαλίσετε ότι θα είναι το κέρδος του βάρους ως επί το πλείστον με τη μορφή των μυών και όχι λίπους.

Όλοι γνωρίζουμε ότι για διόγκωσης, πρέπει να είμαστε σε πλεόνασμα θερμιδική , και έτσι αυτό σημαίνει ότι τρώνε περισσότερες θερμίδες από ό, τι καίει το σώμα μας. Αυτό δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για την πρωτεϊνική σύνθεση να λάβει χώρα και έτσι την οικοδόμηση των μυών. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από εμάς πάνω από το κάνουμε, και καταλήγουν να τρώνε περισσότερο από ό, τι απαιτείται, έτσι ώστε αν βάζουμε σε βάρος πιο γρήγορα και να πάρει ογκώδες, το ποσοστό του λίπους στο μυ είναι μεγαλύτερη, και εμείς δεν το θέλουμε αυτό, φυσικά.

Υπάρχει ένα γλυκό σημείο για την ποσότητα των θερμίδων που πρέπει να καταναλώνουν σε συνδυασμό με τις ασκήσεις σας που θα αποφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για την απόκτηση βάρους, με άλλα λόγια, το ποσοστό των μυών είναι η ίδια ή μεγαλύτερη από το λίπος, και αυτό είναι το σημείο όπου μπορείτε να να πάρει jacked και εξακολουθούν να έχουν ένα πακέτο έξι και όχι ότι «ογκώδη λίπος» ματιά.

Ας το θέσω έτσι, μπορείτε να βάλετε το σώμα σας σε κατάσταση λειτουργίας σύνθεση πρωτεϊνών από την κατανάλωση περισσότερων θερμίδων από ό, τι χρειάζεστε. Το μειονέκτημα είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να επιτύχουν αυτό το γλυκό σημείο, διότι τίποτα πέρα ​​από αυτό θα μετατραπεί σε λίπος.

CrazyBulk D-bal από την άλλη πλευρά, θα βάλει το σώμα σας σε λειτουργία πρωτεϊνική σύνθεση προώθηση της ανάπτυξης των μυών, ανεξάρτητα από τα ανωτέρω. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχετε ένα δωρεάν πάσο για όλα μπορείτε να φάτε, και ακόμα να πάρετε το σώμα του Hugh Jackman.

Έλα, ας είναι λογικό, θα πρέπει ακόμα να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή. Τι d-bal κάνει προωθεί την ανάπτυξη των μυών, έτσι ώστε να μπορεί να χύμα επάνω. Έτσι, αν τρώτε χάμπουργκερ και Krispy kremes όλη την ημέρα, θα έχετε ακόμα υπο-par αποτελέσματα.

Έτσι, θα πρέπει να αναρωτιούνται τώρα γιατί λαμβάνουν αυτό το συμπλήρωμα στη συνέχεια; Γιατί να μην καταναλώνουν μόνο περισσότερες θερμίδες και χύμα σαν αυτό.

Όπως είπα και πριν, μόνο με μια υγιεινή διατροφή που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και εργάζονται στο γυμναστήριο δεν εγγυάται σε σας για να αυξηθεί τεράστια άπαχο μυών. Με τη δημιουργία αυτής της θετικής κατακράτησης αζώτου στους μυς σας που επιτρέπουν τη σύνθεση της πρωτεΐνης να λάβει χώρα παρά τους άλλους παράγοντες, d-bal βοηθά να αναπτυχθούν οι μύες αποτελεσματικά και πιο γρήγορα.

Αύξηση δύναμη και αντοχή:

Αυτή είναι η δεύτερη όφελος αγαπημένο μου CrazyBulk d-bal. Εκτός από την απόκτηση αυτή στιλβωμένο σωματική διάπλαση, θα δείτε σημαντικά κέρδη στη δύναμη σας.

Γιατί λοιπόν είναι δύναμη  τόσο σημαντικό; Ακριβώς έτσι μπορείτε να επιδείξετε στο γυμναστήριο από αναβαθμίδα 315 κιλά;

Οχι.

Όταν αυξήσει τη δύναμή σας, αυτό σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να άρει περισσότερο βάρος, έχουν μεγαλύτερη αντοχή, και να ξεκουραστεί για μικρότερα χρονικά διαστήματα μεταξύ των σετ.

Γιατί είναι όλα αυτά τόσο μεγάλη;

Κατ ‘αρχάς, ας μιλήσουμε για τη διαδικασία οικοδόμησης μυών. Όταν σηκώνετε βάρη, που είναι το σπάσιμο μυϊκές ίνες σας, αυτά πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία αποκατάστασης και επισκευής. Αυτό ξεκινά συμβαίνει μετά την προπόνηση σας, και γι ‘αυτό είναι τόσο σημαντικό να λάβει d-bal μέσα σε 45 λεπτά σας μετά από επεξεργασία. Παρ ‘όλα αυτά, η πιο σημαντική στιγμή για την αποκατάσταση των μυών είναι όταν κοιμάται, και ότι όταν τα νέα σας μεγαλύτερο μύες που δημιουργούνται. Όταν έχετε άρση βαρών για λίγο, οι μύες σας να προσαρμοστεί και έτσι είναι πιο δύσκολο για αυτούς να συνεχίσει να αυξάνεται όλο και περισσότερο, έτσι ώστε αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να κρατήσει το σπάσιμο αυτών των μυϊκές ίνες, και για να γίνει αυτό θα πρέπει να σοκάρει τους μυς σας με την άρση βαρύτερα !

Δεν θα μπω σε ότι πολλές λεπτομέρειες για το θέμα αυτό, δεδομένου ότι αυτό δεν είναι στόχος μου, αλλά βασικά d-bal σας παρέχει με περισσότερη δύναμη ώστε να μπορείτε να άρει βαρύτερο, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με αυτό χτίσει μεγαλύτερους μυς.

Επιπλέον, με την αύξηση της αντοχή σας, θα έχετε την ενέργεια και τη δύναμη να συνεχίσουμε μέσα από τις προπονήσεις σας, και να μειώσει το χρόνο ανάπαυσης σας. Με τη μείωση του χρόνου ανάπαυσης σας, το σώμα σας καίει περισσότερο λίπος τους χώρους και τους χρόνους αποκατάστασης σας θα επιταχύνει.

Γρήγορα αποτελέσματα:

Όταν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το μωρό, θα συνειδητοποιήσετε ότι αρχίζετε να βλέπετε τα κέρδη πολύ σύντομα. Περιμένετε να δείτε κάποια κέρδη από την εβδομάδα 3 ή 4, και μέχρι το τέλος του κύκλου οκτώ εβδομάδες σας θα είναι εντελώς γαντζώθηκε και θέλουν περισσότερο από αυτό!

Ασφαλής και νομικά:

Μην με παρεξηγείτε, αλλά σοβαρά, στεροειδή είναι ένα πράγμα του παρελθόντος. Ξέρω ότι η βιομηχανία συμπληρωμάτων μπορεί να είναι ατελής, αλλά είμαστε το 2016 τώρα και η επιστήμη έχει προχωρήσει περισσότερο από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε.

Αν έχω την δυνατότητα της οικοδόμησης κάποια σοβαρή μυϊκή μάζα χωρίς να χρειάζεται να περάσουν από τα νομικά και την ασφάλεια ζητήματα που έρχονται με στεροειδή, θα ήμουν τρελός να μην το πάρει.

Αν θα μπορούσα να μαντέψω, αυτοί οι τυπάδες λήψη στεροειδών τώρα είτε το κάνουν μόνο και μόνο επειδή δεν γνωρίζουν τα συμπληρώματα όπως CrazyBulk d-bal υπάρχουν, ή έχουν παραπληροφορηθεί από την broscienceness γύρω τους.

Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να πάω μέσα από την προσπάθεια του να γράψω αυτό το d-bal αναθεώρηση, είναι επειδή ξέρω πώς εσείς αισθάνεστε, και κάποιοι από εσάς ίσως θεωρώντας στεροειδή.

Πίστεψέ με, πρώτα απ ‘όλα, η ταλαιπωρία του να πρέπει να προσπαθήσουμε και να πάρει στεροειδή (δεδομένου ότι δεν είναι νομικά) που σημαίνει ότι δεν ξέρω αν αγοράζετε την πραγματική legit πράγματα, το κόστος, και το χειρότερο απ’ όλα, οι παρενέργειες είναι απλά δεν αξίζει τον κόπο. Με d-bal δεν θα έχετε καμία νεφρά, απώλεια μαλλιών, του ήπατος, της ακμής, της πίεσης του αίματος ή χειρότερα προβλήματα.

Ειλικρινά, αν ήμουν ανένδοτος ότι θέλω να αγοράσω στεροειδή, και ψάχνω για το πού να αγοράσετε στεροειδή on-line σε όλη τη χώρα, η πρότασή μου είναι να τουλάχιστον να δώσει d-bal ή το μαζικό διόγκωσης Crazy στοίβα μια δοκιμή πρώτα, κερδίσατε «t να είναι απογοητευμένος, και θα είναι ακόμη ήθελα να ευχαριστήσω γι ‘αυτό.

Τέλος πάντων, Αν αργότερα θέλετε ακόμα να αγοράσετε στεροειδή τότε πάμε για αυτό, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα.

Καταπληκτική Μύες Gain προόδου για JAME: Έψαχνε για dbol στεροειδή για πώληση χύμα επάνω, να αποκτήσει δύναμη και την ευρύτερη στήθος, όταν σκόνταψε σε Crazybulk DBAL. Μετά από 6-8 εβδομάδες κύκλου, η πρόοδος κέρδος μυών Jame μπορεί να δει στη δεξιά εικόνα.

Ευκολία:

Έτσι, ένα από τα πράγματα που μου αρέσει περισσότερο για τη λήψη d-bal είναι η ευκολία του. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα μπορούσαμε όλοι να τρώνε καθαρό, βιολογικά τρόφιμα, καθώς και για κάθε γεύμα θα έχουμε ένα οργανικό τρέφονται με χόρτο μπριζόλα, με βιολογικά φρέσκα λαχανικά, γλυκοπατάτες κ.λπ. Η πραγματικότητα δεν είναι όλοι μας έχουν το χρόνο ή τα χρήματα για να αγοράσει , μαγειρεύουν και να έχουν αυτές τις υγιεινές τροφές γύρω μας, ειδικά με την ταραχώδη ζωή μας.

Όταν ήμουν φοιτητής, θυμάμαι ήμουν είδος έσπασε και σε κοιτώνα μας είχαμε περιλαμβάνονται τροφοδοσίας τροφίμων. Εκείνη την εποχή, όταν έκανα την πρώτη μου προσπάθεια διόγκωσης, θυμάμαι εγώ δεν θα μπορούσε να έχει μόλις πλησίασε διευθυντής διατροφή μου και είπε: «Με συγχωρείτε κύριε, μπορώ να πάρω ένα μεγαλύτερο τμήμα του στήθους κοτόπουλου, και τις πατάτες, γιατί είμαι συσσώρευσης»θα είχε μου είπε να F off..Now ξέρω ότι μερικοί κοιτώνες προσφέρουν όλα μπορείτε να φάτε επιλογές, αλλά και πάλι, παίρνετε όλα αυτά τα λιπαρά τηγανητές πατάτες, πίτσα, χάμπουργκερ, το οποίο μπορείτε να φάτε με μέτρο, αλλά αν θέλετε να χτίσετε τη μυϊκή δεν θέλετε να κάνετε αυτά που η βάση της διατροφής σας.

Επειδή είχα περιορισμένες επιλογές για φαγητό σε κοιτώνα μου, και ήμουν απασχολημένος ως κόλαση τρέχει γύρω κατηγορίες και θέσεις εργασίας μερικής απασχόλησης, τα συμπληρώματα ήταν πραγματικά η απάντηση. Εννοώ, φυσικά, ήμουν απένταρος και ακόμα έπρεπε να αγοράσει τα συμπληρώματα, αλλά για τα χρήματα που δαπανώνται σε αυτά που θα με διαρκέσει πολύ περισσότερο περισσότερο και να μου δώσει περισσότερα αποτελέσματα από ό, τι τα άλλα.

Σε ένα άλλο σημείωμα, d-bal έρχεται σε κάψουλα μορφή, η οποία είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο να καταπιεί ό, τι δισκία (Dianabol έρχεται σε δισκία ως επί το πλείστον), και το μόνο που τους ποπ με νερό και έγινε. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ή να χρησιμοποιήσετε βελόνες.

Ομοίως, με ροφήματα πρωτεΐνης θα πρέπει να μεταφέρουν τη σκόνη, είτε σε μια τσάντα ή να αγοράσει ένα μπουκάλι σέικερ και στη συνέχεια να βρει το κρύο νερό κάπου. Είναι ακόμα αρκετά βολικό, αλλά οι d-bal κάψουλες αναλάβει ηγετικό ρόλο σε αυτό, κατεβάζει το χέρι, αν με ρωτάτε.

Η οικονομική προσιτότητα:

Αν το σκεφτείτε για τα σούπερ κέρδη που μπορείτε να πάρετε από d-bal, ή οποιοδήποτε από τα προϊόντα CrazyBulk, θα υπέθετα, οι τιμές τους είναι πολύ καλή. Ένα μπουκάλι d-bal είναι $ 59.99, και έχει 30 μερίδες (για ένα μήνα). Αυτό είναι $ 1.99 ανά μερίδα, λιγότερο από Starbucks σας latte!

Συν τοις άλλοις, πριν να αγοράσετε d-bal, αν μπορείτε να πάρετε τους ΑΓΟΡΑ 2 GET 1 ΔΩΡΕΑΝ  συμφωνία που θα πληρώσει $ 119,98  για 3 φιάλες και αυτό είναι μόνο μια απλή $ 1,33 ανά μερίδα που είναι τρελό καλό!

CrazyBulk D-Bal Συστατικά

Χαίρομαι που τα οφέλη είναι έξω από το δρόμο τώρα. Ίσως να είναι και αναρωτιούνται για το τι είναι μέσα σε αυτό το τρελό συμπλήρωμα που είναι τόσο φοβερό;

Ας εξετάσουμε τα συστατικά:

Ορός γάλακτος συμπύκνωμα πρωτεΐνης, BCAAs: (Λευκίνη, Ισολευκίνη, βαλίνη) και Tribulus Terrestris.

Αυτά είναι όλα 100% natura l και ασφαλή προϊόντα . Ορός γάλακτος σε πρωτεΐνες, λευκίνη ισολευκίνη και βαλίνη όλα έχουν αναβολικές ιδιότητες – ιδίως λευκίνη – επιτρέποντας την πρωτεϊνική σύνθεση να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά. Μετά την επεξεργασία, οι μύες μας χρειάζονται για να ανακτήσει και την επισκευή και αυτά να επιτρέψει να συμβεί αυτό ακριβώς διαδικασία.

Tribulus Terrestris , από την άλλη πλευρά, προέρχεται από ένα μεσογειακό φυτό φρούτα, και έχει αποδειχθεί ότι έχουν ιδιότητες αναβολικά και αύξηση των φυσικών επιπέδων τεστοστερόνης του σώματος. Αυτό με τη σειρά του βοηθά το σώμα να δημιουργήσει την ποιότητα άπαχο μυών, και να αποκτήσουν περισσότερη δύναμη και την αντοχή πάρα πολύ που σας επιτρέπει να έχουν καλύτερες επιδόσεις σε όλη την προπόνηση σας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να πάρουμε τα αναβολικά αποτελέσματα για την οικοδόμηση των μυών και δύναμη, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις νομικές ή την ασφάλεια ζητήματα που περιβάλλουν στεροειδή.

Μέχρι τώρα θα πρέπει να είναι πραγματικά αναρωτιούνται πού να  αγοράσουν d-bal . Και επιτρέψτε μου να σας πω περισσότερα για αυτό εδώ.

UPDATE: Μερικοί από σας παιδιά μου έχουν πει ότι Crazy Μαζική d-bal ή ορισμένα από τα προϊόντα τους έχουν εξαντληθεί. Θα σας συμβούλευα να διπλασιάσει να ελέγχετε πάντα αυτό με κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να αποκαλύψει προσφορές τους (η εταιρεία φαίνεται να αναπληρωθούν απόθεμα αρκετά γρήγορα).

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε d-bal Dianabol με ειδικές προσφορές »

FLASH SALE 20% OFF »