CrazyBulk D-Bal χάπια Review – είναι και το Safe dbol (Dianabol) Εναλλακτική;

Home » Review » dianabol » CrazyBulk D-Bal χάπια Review – είναι και το Safe dbol (Dianabol) Εναλλακτική;

Last Updated on

Μην με παρεξηγείτε, Dianabol είναι ένα μεγάλο στεροειδές για την απόκτηση ταχεία μυϊκή μάζα, τη δύναμη και την αντοχή.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτά έχουν κάποιο κόστος, ειδικά αν δεν έχετε καμία εμπειρία από τη λήψη ενίσχυση της απόδοσης των ναρκωτικών.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ανησυχίες για την υγεία που περιβάλλουν τη χρήση των αναβολικών στεροειδών έχει βάλει πολλά παιδιά μακριά από τη χρήση τους. Αυτό δεν είναι τίποτα για να ντρεπόμαστε, ειδικά αν θέτει σε κίνδυνο την υγεία σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν επιλογές που είναι διαθέσιμες για την οικοδόμηση των μυών, χωρίς να χρειάζεται να βάλει την υγεία σας σε κίνδυνο.

Πιο γνωστό ως νομική στεροειδή εναλλακτικές λύσεις, αυτά τα φυσικά συμπληρώματα bodybuilding μπορεί να παράγει παρόμοια οφέλη χωρίς να παράγουν τις παρενέργειες τόσο κοινή σε αναβολικά ενώσεις.

Ένας από τους ηγέτες της αγοράς της ασφαλούς νομικού στεροειδή είναι τρελό Bulk και σε αυτό το άρθρο θα πάμε να επανεξετάσει ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα τους από την ελίτ σειρά τους – D Bal.

Σε αυτό το Crazybulk Dbol Εναλλακτικές αναθεώρηση θα μάθετε …

 • Η εταιρεία πίσω από DBal
 • 5 βασικά συστατικά που βοηθούν στην προώθηση της ανάπτυξης των μυών
 • Πώς αυτά τα συστατικά αλληλεπιδρούν με το σώμα σας
 • Τα σχόλια των πελατών με τις πραγματικές πριν και μετά τα αποτελέσματα
 • 4 επιλογές για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη στοίβαξης
 • Πώς D-Bal συγκρίνει με άλλες νομικές στεροειδή
 • Πώς να πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα ΔΩΡΕΑΝ μπουκάλι DBal

Τι είναι CrazyBulk του DBal (Dianabol);

CrazyBulk D-Bal χάπια Review - είναι και το Safe dbol (Dianabol) Εναλλακτική;

DBal CrazyBulks είναι ένα methandrostenolone εναλλακτική συμπλήρωμα.

Της ειδικά σχεδιασμένο για να αναπαράγουν τις αναβολικές ιδιότητες της Dianabol , αλλά φυσικά, όπως το συμπλήρωμα δεν περιέχει συνθετικά στεροειδή.

Σε αντίθεση με ενέσιμα στεροειδή δεν χρειάζεται να το χάος γύρω με βελόνες όπως DBal έρχεται σε ένα εύκολο να καταπιεί το στόμα συμπλήρωμα.

DBals συστατικά, τα οποία θα υπεισέλθω σε περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα, είναι 100% φυσικά και απαλλαγμένα από οποιεσδήποτε χημικές ουσίες ή τεχνητά πρόσθετα .

Αυτό κάνει αυτό το συμπλήρωμα η τέλεια επιλογή για σκληρά κερδισμένων που θέλουν μια ασφαλή εναλλακτική λύση Dianabol.

Ποιανού Πίσω DBal;

CrazyBulk είναι μια αμερικανική εταιρεία και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά στην παραγωγή και την προμήθεια των νομικών στεροειδή και αναβολικά εναλλακτική συμπληρώματα.

Ένα ευρύ φάσμα των στεροειδών δωρεάν προϊόντα bodybuilding είναι διαθέσιμη από όγκου και δύναμης στοίβες, κοπή στοίβες και ενισχυτές τεστοστερόνης κατάλληλο για ηθική των αθλητών, αρσιβαρίστες, bodybuilders και όποιος επιλέγει να κερδίσει μυϊκή καθαρό και φυσικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα εταιρείες, κάθε συμπλήρωμα διατυπώνεται και κατασκευάζονται στις ΗΠΑ το FDA ελέγχονται εργαστήρια με τη χρήση φαρμακευτικών ουσιών ποιότητας.

D-Bal Συστατικά

Είναι ενδιαφέρον, Crazy Μαζική δεν καταλόγου των συστατικών του στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Ο λόγος που δίνουν είναι η προστασία μυστική συνταγή τους, αν και τα συστατικά που σαφώς αναφέρονται στη φιάλη.

Methandrostenolone εναλλακτική συμπλήρωμα CrazyBulk είναι 100% φυσικό .

Η εταιρεία ισχυρίζεται ισχυρή και νομική φόρμουλα τους είναι ένα μείγμα από φυσικά συστατικά που μιμούνται τις αναβολικές ιδιότητες της Dianabol να παράγουν γρήγορα κέρδη στο μέγεθος και τη δύναμη.

Τα συστατικά του συμπληρώματος διόγκωσης DBal είναι απαλλαγμένα από συνθετικές ορμόνες και στεροειδή φάρμακα που σημαίνει ότι είναι νόμιμο να αγοράσουν σε αντίθεση με αναβολικά στεροειδή.

Υπάρχουν 5 δραστικά συστατικά στην παρούσα CrazyBulk Dianabol εναλλακτική συμπλήρωμα που περιλαμβάνει ένα ισχυρό συνδυασμό υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και αμινοξέα μακριάς αλυσίδας.

Αφήνει να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά …..

Whey Protein Σκόνη – Φυσικάχαμηλή περιεκτικότητα σε χοληστερόληκαι λίπος, πρωτεΐνη ορού γάλακτος θεωρείται ότι έχει μια ανώτερη προφίλ αμινοξέων. Απαραίτητο θρεπτικό συστατικό για την ανάπτυξη και την επισκευή των μυώνμε παράλληλη ενίσχυση μυϊκή υπερτροφία. Απορροφάται γρήγορα στο σώμα και το καλύτερο που λαμβάνονται πριν από την προπόνηση.

L-Βαλίνη – Μία από τις τρειςβασικέςδιακλαδισμένης αλυσίδας αμινοξέων. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην παροχή βοήθειας ενέργειας στα κύτταρα των μυών. Για το λόγο αυτό, L-βαλίνη είναιαπαραίτητη για την αύξηση των επιπέδων αντοχήςκαι την αποκατάσταση των μυών.

L-λευκίνη – Το πιο σημαντικό BCAA. Χωρίς L-Λευκίνη το σώμα δεν μπορεί να επεξεργαστεί άλλες πρωτεΐνες. Βελτιώνει την απόδοση με την παροχή ενέργειας κάτω από την πίεση,τη διατήρηση της άλιπης μάζας και του μυϊκού γλυκογόνου(ζωτική πηγή ενέργειας που αποθηκεύονται στο μυϊκό ιστό με συστολή δύναμη των μυών).

L-ισολευκίνη – Τελευταία του τρία βασικά BCAA που περιέχονται στο DBal. Ελλείψεις Limit και ακόμη να μειώσει την ανάπτυξη των μυώνκαθώς η παρατεταμένη άσκηση ή δυνάμεις στρες σώμα να χρησιμοποιούν έως L-Isloeucine αποθεματικά του.

DHEA (δεϋδροεπιανδροστερόνη) – Φυσικό ορμόνη που παράγεται από τα επινεφρίδια. Βοηθά το σώμανα ενισχύσει το φυσικό τεστοστερόνης, της ανδρικής ορμόνης ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των μυών, τη δύναμη και τη ζωτικότητα.

Τι υπάρχει μέσα στο μπουκάλι

Θα βρείτε 90 στόματος κάψουλες το καθένα περιέχει 25 mg από φυσικά συστατικά. συνιστώμενη ημερήσια δοσολογία Crazy Bulk για DBal είναι 75 mgs ή 3 κάψουλες κατά τη διάρκεια της προπόνησης και μη-εργασία έξω ημέρες. Έτσι, ένα μπουκάλι θα διαρκέσει ένα μήνα.

Νομική vs παράνομα στεροειδή

Οι περισσότεροι «κεφάλια χυμού» θα γελάσει αν το εν λόγω νομικό στεροειδές εναλλακτικές λύσεις μπορεί να προσφέρει τα ίδια οφέλη μυϊκής τα στεροειδή.

μια συνεχιζόμενη συζήτηση της, και μάταιη, γιατί νόμιμη και παράνομη στεροειδή να κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Για παράδειγμα, τα αναβολικά στεροειδή χημικές ενώσεις ενισχύουν τεχνητά την απόδοση .

Αντίθετα, οι νομικές στεροειδή εναλλακτικές λύσεις παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά στον οργανισμό για την προώθηση φυσικά την ανάπτυξη των μυών. Έτσι, για το λόγο αυτό, κάνοντας μια σύγκριση δεν έχει νόημα.

Τι αποτελέσματα μπορείτε να αναμένετε με D-Bal;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα τους, οι CrazyBulk dbol εναλλακτικές χάπια μπορούν να παράγουν γρήγορα κέρδη σε μυϊκή μέγεθος, τη δύναμη και την αντοχή , καθιστώντας την ιδανική επιλογή για διόγκωσης.

Σε αντίθεση με παρόμοια προϊόντα, Crazy όγκοι γκάμα των προϊόντων έχει δοκιμαστεί εκτενώς και των χρηστών r Αποτελεσματα δείχνουν εντυπωσιακά κέρδη επιτευχθεί μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες .

Φαίνεται ότι τα αποτελέσματα αυτά έχουν πολλά να κάνει με τα συστατικά DBal και πώς αλληλεπιδρούν με το σώμα.

«Βιο-ενεργά συστατικά D-Bal για την ενίσχυση της κατακράτησης του αζώτου στα μυϊκά κύτταρα Απαραίτητο για την πρωτεϊνική σύνθεση, τόσο περισσότερο άζωτο διατηρείται η περισσότερη πρωτεΐνη – το δομικό στοιχείο των μυών – θα μπορεί να παράγει. »

Και φυσικά, η θετική παρενέργεια που έχουν μεγαλύτερη μυϊκή μάζα είναι μεγαλύτερη δύναμη και την εξουσία.

Καθώς η DBal συμπλήρωμα οικοδόμησης μυών περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις των απαραίτητων αμινοξέων και πρωτεϊνών ποιότητας, τα κέρδη μπορείτε να περιμένετε θα είναι σκληρό και άπαχο λόγω αναλογία της χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.

Σε αντίθεση, ένα μείζον μειονέκτημα του στεροειδούς Dianabol είναι υψηλή μετατροπή της σε οιστρογόνο δημιουργία υψηλών επιπέδων χρηστών καπέλο κατακράτησης νερού φαίνονται φουσκωμένη, ως αποτέλεσμα της υπερβολικής κατακράτησης του νερού.

Μπορείτε να Stack D-Bal για να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη;

CrazyBulk νομική στεροειδή προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών.

Ανάλογα με τους στόχους σας, μπορείτε να επιλέξετε διόγκωσης στοίβες για την αύξηση της μυϊκής μάζας και δύναμης , κοπή στοίβες για να τεμαχίσει το λίπος και στοίβες για να ενισχύσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και την αντοχή.

Εάν ο στόχος σας είναι να κερδίσει μαζική έχετε μια σειρά από επιλογές για στοίβαγμα ως εξής:

 • Anadrole Α-drol
 • Deca Duro – D-KA
 • Η τεστοστερόνη Max
 • T-Bal 75 (Trenbolone)
 • Anadrole

Θα ήθελα να επισημάνω ότι όλα τα προϊόντα CrazyBulk είναι από του στόματος συμπληρώματα που είναι καλή είδηση, αν έχετε μια φοβία βελόνα.

Τι λένε οι πελάτες Σχετικά με το D-Bal

Τι θα βρείτε πολλές ιστοσελίδες συμπλήρωμα bodybuilding είναι ότι κάνουν μεγάλο ισχυρίζεται ότι τα προϊόντα τους παράγουν τεράστια κέρδη γρήγορα, αλλά παρέχουν λίγο με τον τρόπο της απόδειξης, εάν υπάρχει, για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς αυτούς επάνω.

Τι μας εντυπωσίασε για CrazyBulk είναι ότι έχουν άφθονο μαρτυρία του πελάτη, και ακόμα καλύτερα, πριν και μετά από τις εικόνες των πραγματικών τους πελάτες πραγματικά να πάρει τα αποτελέσματα από τη χρήση φυσικών συμπληρωμάτων τους στεροειδών.

Εδώ είναι ένα για D-Bal

D-Bal Αποτελέσματα της Jessie

«Πήγε από το 14% του σωματικού λίπους στο 11%. Είμαι σε θέση να άρει £ 10 περισσότερα από ό, τι θα μπορούσε πριν από ένα μήνα, και να πιέσετε 25 κιλά περισσότερα.

Έχω κερδίσει άπαχο μυών κατά τη γνώμη μου τα χέρια, τα πόδια, την πλάτη, και ο πυρήνας. Τώρα έχουν ήπια περιοχές όπου χρησιμοποιείται για να έχουν σωματικό λίπος.»

D-Bal Αποτελέσματα Jordans του

Στόχος της Ιορδανίας ήταν να πάρετε μια «παραλία έτοιμο» το σώμα για το καλοκαίρι.

Πρώτον, ο ίδιος ξεκίνησε με ένα D-Bal και στοίβα τεστοστερόνη για να προσθέσετε  μάζας και δύναμης .

Για να αποκαλύψει τα σκληρά κερδισμένα τα κέρδη του, μεταπηδά σε μια στοίβα κοπής που μειώνεται το βάρος του τα κάτω από 188 έως 175, λίβρες , χωρίς καμία απώλεια στη δύναμη.

Μετά την Ιορδανία, δήλωσε ….

«Είναι σίγουρα αξίζει τα χρήματα, και θα αγοράσουν και πάλι στο μέλλον. Είναι μια μεγάλη προστιθέμενη συμπλήρωμα. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.»

δείτε περισσότερα αποτελέσματα »

Πώς D-Bal Σύγκριση με άλλες νομικές στεροειδών εναλλακτικές λύσεις

Υπάρχουν πολλά νομικά στεροειδή και στεροειδή εναλλακτική χάπια που διατίθενται στην αγορά. Ωστόσο, πολλοί από αυτούς είναι προορμόνες.

Prohormones είναι γνωστές ως πρόδρομες ουσίες για συνθετικά στεροειδή. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιέχουν πραγματικά στεροειδή, αλλά παράγουν τους όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία στο σώμα. Αν και νομικών, οι περισσότεροι δεν είναι ασφαλή.

Πολλοί μέσα στο bodybuilding κοινότητας θεωρούν προορμόνες να είναι χειρότερα , διότι τα κέρδη περιορίζονται και οι παρενέργειες είναι η ίδια.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε τα συμπληρώματα υποστήριξη του ήπατος και να εκτελέσετε μια θεραπεία μετά τον κύκλο για να ελαχιστοποιηθούν οι παρενέργειες της προορμόνες.

Ευτυχώς, αυτό δεν είναι ένα θέμα με το D-Bal φυσικό μυών συμπλήρωμα κερδίζει. Επειδή του 100% φυσικά δεν υπάρχουν παρενέργειες και δεν υπάρχει ανάγκη για ένα ακριβό PCT.

Τι άλλο πρέπει να ξέρετε

αποτελέσματα DBal δούμε εντυπωσιακές, αλλά όχι ένα μαγικό χάπι της. Μην περιμένετε να πάρετε DBal από μόνη της και περιμένουμε γρήγορα κέρδη. Για να πάρετε το καλύτερο από αυτό που χρειάζεστε για να εκπαιδεύσει και να τρώνε καλά.

Τα εντυπωσιακά κέρδη οι πελάτες που αντιμετωπίζουν σε αυτό το τρελό επανεξέταση Μαζική DBal δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα της λήψης DBal.

Αυτά τα παιδιά πειθαρχημένη και προσηλωμένη στην κατανάλωση καθαρή και σκληρή προπόνηση. Θα πρέπει να κάνουν το ίδιο για να αντιμετωπίσετε τα καλύτερα αποτελέσματα που D Bal μπορεί να προσφέρει.

Αν είστε ενδιαφέρονται να αγοράσουν D-Bal χάπια για να αυξήσετε τη μυϊκή σας μάζα , υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να εξετάσει πριν από το τράβηγμα της βίζας σας.

Ας ξεκινήσουμε με την τιμή, 1 μπουκάλι (90 tabs) της DBal χάπια λιανικώς αυτήν την περίοδο σε $ 60 ετών.

Τώρα, αυτό μπορεί να μην είναι η φθηνότερη στην αγορά, αλλά η τιμή δεν αντικατοπτρίζει την ποιότητα των συστατικών που χρησιμοποιούνται και τα αποτελέσματα τους πελάτες παίρνουν.

Ναι, μπορείτε να αγοράσετε φθηνότερα νομική στεροειδή, αλλά έχουμε κατά νου, η φθηνότερη τιμή συχνά σημαίνει χαμηλότερες ποιότητας υλικά και λιγότερο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Έρχεται πραγματικά κάτω σε μια προσωπική επιλογή και πόσο θέλετε πραγματικά να επενδύσουν στον εαυτό σου.

Πού μπορώ να αγοράσω DBal Με CrazyBulk;

Μπορείτε να αγοράσετε μόνο D-Bal από το Crazy Μαζική επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα. δεν διατίθεται να αγοράσει σε eBay ή το Amazon.

Αν η τιμή είναι ένα ζήτημα, υπάρχουν επιλογές για να αποθηκεύσετε , όπως Crazy Μαζική πορεία συχνές εκπτώσεις και τις προσφορές επιδομάτων.

Αυτή τη στιγμή η Αγορά 2 πάρετε 1 δωρεάν προσφορά είναι διαθέσιμη . Έτσι, αν αγοράσετε 2 μπουκάλια DBal μπορείτε να πάρετε το 3ο μπουκάλι δωρεάν.

Αυτό είναι περίπου 33% λιγότερο από ό, τι θα πληρώσει για την προμήθεια τριών μηνών στην πλήρη τιμή.

Crazy Μαζική προσφέρει επίσης δωρεάν αποστολή σε όλα τα προϊόντα και τις στοίβες για τους πελάτες που ζουν στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Για άλλες χώρες, υπάρχει μια ενιαία χρέωση ρυθμό αποστολής των $ 9,99.

Υπάρχει επίσης μια πολιτική επιστροφής . Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε το μπουκάλι (κλειστή) 7 ημέρες μετά να το παραγγείλει, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

ετυμηγορία μας

CrazyBulk D-Bal ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο το φθηνότερο συμπλήρωμα αναβολικά, αλλά η τιμή αντανακλά τους ποιότητα και τα γρήγορα αποτελέσματα  είναι πελάτες που αντιμετωπίζουν.

Είναι καλό να γνωρίζουμε η εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ και τα συμπληρώματα Crazybulk κατασκευάζονται στην FDA ενέκρινε εργαστήρια.

Αυτό είναι ένα καλό σημάδι που λαμβάνουν CrazyBulk ποιοτικό έλεγχο στα σοβαρά.

Προσφέρουν μόνο μια πολιτική επιστροφής επτά ημέρες. Στην ιδανική περίπτωση, θα έχουμε προτίμησε μια εγγύηση 30 ή 60 την ημέρα.

Αυτό το ασφαλές νομικό στεροειδές εναλλακτική συμπλήρωμα έρχεται να συνιστάται.

Θεωρούμε μια σταθερή αγορά, ειδικά αν  θέλετε να οικοδομήσουμε μεγαλύτερους μυς κατά τη διαμονή σας υγιή.

κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε d-bal Dianabol με ειδικές προσφορές »

FLASH SALE 20% OFF »