Mijn CrazyBulk D-bal beoordeling (Real Experience) – achter de waarheid hier!

Home » Review » dianabol » Mijn CrazyBulk D-bal beoordeling (Real Experience) – achter de waarheid hier!

Last Updated on

D-bal is een wettelijke steroïde alternatief ontwikkeld en verkocht door een bedrijf genaamd: CrazyBulk . Het is niet een echte steroïde, maar een natuurlijk veilig alternatief dat de anabole spieropbouwende effecten van dianabol repliceert, “de grootvader van steroïden”; maar zonder de vervelende bijwerkingen.

Voor degenen die niet bekend zijn met dianabol , het is eigenlijk de meest populaire anabole steroïden die er zijn gebruikt voor zowel bulk en aan kracht te winnen.

Wat is er zo geweldig crazybulk d-bal is dat het verhoogt het niveau van de stikstof in de spieren, dus het creëren van een anabole staat dat de groei en winst in kracht spieren bevordert.

Wat is er nog meer is dat je deze geweldige voordelen, zonder zich zorgen te maken over eventuele juridische of veiligheidsproblemen, omdat de ingrediënten zijn  100% natuurlijk  en er zijn geen bijwerkingen.

Dus, na te denken over het op deze manier:

Spiergroei + Gain sterkte – bijwerkingen = D-bal 

Ernstig.

Het is zo simpel! Geen magie, fantasie trucs of wat dan ook.

Hoe werkt het?

Als onderdeel van mijn recensie, ik wil uitleggen hoe dit juweeltje werkt.

Zoals gezegd, d-bal creëert een omgeving positieve stikstofretentie waardoor eiwitsynthese plaatsvindt, het proces dat bouwt en reparaties spieren nemen.

Dus om de zaken niet ingewikkeld en saai te maken:

Hoe meer stikstof in je spieren = hoe meer spieren je zal groeien!

Naast het hebben over het algemeen een gespierde look, zal uw kracht big time te verhogen.

Over CrazyBulk D-bal

CrazyBulk D-Bal Pills Review - Is het de Safe dbol (Dianabol) Alternatieve?

D-bal komt in capsules, en elke fles heeft 30 porties voor het laatst voor een maand als ik het goed heb. Dit is gelijk aan een cyclus van 4 weken de minimaal.

Echter, als je net als ik en willen de beste resultaten te zien plus willen de meeste waarde voor uw geld te krijgen dan zou ik stel voor dat je jezelf twee flessen en doen een 8-weekse cyclus (dat is ook wat het bedrijf aanraden).

De reden dat ik zeg dit is omdat CrazyBulk eigenlijk met een beperkte speciaal nu dat is KOPEN 2 BOTLES EN KRIJGEN 1 VRIJE , dus als ik jou was zou ik opschieten en springen op deze deal.

Als u denkt over deze deal is het eigenlijk verdomd geweldig.

Als je een flesje bestelt, alleen maar omdat je het wilt eerst proberen en de minimale cyclus van 4 weken, zal je dan realiseert dat je begint om resultaten te krijgen (u zult me vertrouwen!) En als je serieus bent over het bouwen van spieren zijn, je zal dan opnieuw bestellen nog een fles om de cyclus niet breken en de aanbevolen acht weken te voltooien in een rij. Tegen die tijd ga je buiten de cyclus en re-order nog een fles (of twee) voordat je volgende cyclus.

Dat betekent dat je uiteindelijk bijna het betalen van $ 180 voor 3 flessen plus hoeven 3 aparte bestellingen te plaatsen. Naar mijn mening dat is nog maar gedoe en het weggeven van een extra $ 60 van je hard verdiende geld.

Als je met de deal ze nu hebben, kan krijg je eigenlijk je derde fles gratis , wat betekent dat je uiteindelijk gooien alleen $ 120 ($ 40 per fles) en niet zorgen te maken over re-bestellen van alles voor 12 weken, waarvan is meer hoe ik rol, weet je wat ik bedoel?

Als u nog steeds niet zeker van omdat je denkt dat het product kan een scam is of niet zou kunnen werken, dan zou ik geef het een keer te proberen, echt waar. Je weet nooit of iets werkt totdat je het probeert, en voor mij heeft gedaan.

Ik hoop dat mijn d-bal beoordeling is van waarde voor u om je te helpen deze beslissing te nemen.

Hoe om het te nemen

Juist, dus zoals ik al eerder gezegd is dit niet een magische pil die u op weg alle opgekrikt door niets te doen. Je moet ervoor zorgen dat u een gezonde voeding en training regelmatig. Vergeet niet, d-bal zal u helpen om de gewenste resultaten te behalen, maar je moet zetten in het werk ook.

Dus je slikt 3 capsules met water ongeveer 45 minuten na elke training, en dat is het!

Doe dit voor een minimale periode van 4 weken, maar idealiter 8 weken voor de beste resultaten. Dan loop je buiten de cyclus voor 1,5 tot 2 weken en herhaal.

Nu, als je een nog beter resultaat wilt dan moet je echt eens d-bal in een stapel.

Neem het als een snij-, vulstof of de uiteindelijke stack voor gek resultaten!

Een van de dingen die ik leuk vind aan deze CrazyBulk producten is dat je daadwerkelijk kunt nemen in stapels , waardoor ze allemaal nog effectiever. Dus of je doel is bulk of snijden, kunt u beide hebben op een veel meer gereduceerde prijs dan het kopen van verschillende flessen individueel.

Dus als je leest over d bal, ik neem aan dat het is omdat u geïnteresseerd bent in het ophopen . Hell, als je het snijden van mijn d-bal beoordeling is ook erg handig!

CrazyBulk een bulking stack waaronder:

  • D-bal (Dianabol) – Voor bulk en vasthouden van stikstof in spieren, het creëren van die verpompt uiterlijk en het verhogen van uw kracht.
  • Trenorol (Trenbolone) – replica van de androgene bevoegdheden van trenbolon, en pompen uw spieren met meer zuurstof en rode bloedcellen in de aderen waardoor ze pop uit, vandaar waardoor u meer kracht om zwaarder te tillen.
  • DecaDuro (Decadurabolin) – helpt ook bij eiwitsynthese en stikstofretentie, plus het mogelijk collageensynthese , waardoor gewrichtsontsteking te herstellen snel van repetitieve en vermoeiend tillen. Soms, velen van ons over het hoofd gewrichten en gewrichtsbanden, en alleen focussen op de spieren, maar wat je moet weten is dat deze zijn even belangrijk. Bij het optillen van zware gewichten herhaaldelijk, zetten we onze gewrichten en ligamenten onder een hoop stress en deze moeten herstellen, anders een gezamenlijke verwonding zou je uitgesteld training voor zelfs maanden in een tijd (geloof me ik ben er geweest). dat betekent dat je kon het merendeel van de voordelen die u al die tijd maakte verliezen, en al dat harde werk wordt uit het raam gegooid. Dat is balen! Really.For degenen onder u in de bodybuilding wereld al, je weet hoe voorkomende verwondingen zijn, vooral in de onderrug, schouders, knieën enz. Dus als je denkt dat je een ervaren gewichtheffer en nooit een blessure had ik zou niet reken er op. U ziet, de meeste letsel aan gewrichten niet alleen ‘s nachts gebeuren, het is de repetitieve bewegingen die nadruk te leggen op deze gedurende een langere periode (zou kunnen zijn jaar) die op een dag zal leiden tot dat gezamenlijke snapping en het veroorzaken van pijn … en dan is het zal het te laat zijn … .Luister voor mij mijn vrienden, een blessure is geen leuke baan, en het hebben van de “dat nooit zal gebeuren voor mij” houding, zoals ik had, maakt je nog meer geneigd om hen heen ..
  • Testosteron Max (Sustanon) – Verhoogt het hormoon testosteron niveaus natuurlijk zodat u meer kracht en macht hebben en dus meer spiermassa op te bouwen.

Dus daar heb je ze!

Deze 4 supplementen zijn sleutel voor bulking en je kunt ze ook op dezelfde manier als u zou doen als u elke fles afzonderlijk gehad. Natuurlijk zijn er geen bijwerkingen of risico’s door het nemen van allemaal samen als het bedrijf doet eigenlijk raden u aan om ze te gebruiken in combinatie als u wilt uw ophopende winsten te maximaliseren en zie zelfs nog meer resultaten.

Als een zaak van de feiten, Ik heb net ontdekt over hun ULTIMATE stack niet zo lang geleden, en dus gewoon mijn bestelling geplaatst en kan niet wachten om ze te krijgen.

Houd een oogje op hier, omdat ik zal posten mijn resultaten vrij snel 🙂

Wat ik leuk vind aan d bal

Dus nu we weten dat de stikstofretentie eigenschappen van d-bal die eiwitsynthese bevorderen en zo mogelijk spiergroei plus winst in kracht.

Laten we graven dieper in de voordelen ervan.

Het werkt:

Het werkt. Periode. Als je doel is om bulk, kwaliteit spiermassa en het verhogen van uw kracht, dit product doet precies dat.

Er zijn heel wat getuigenissen van andere mensen die hebben gekocht CrazyBulk d-bal en heeft echt goed gewerkt voor hen in een korte periode van tijd.

Ik wil echter een kanttekening te maken voor degenen die nieuw zijn voor bodybuilding. Als u denkt dat het bouwen van kwaliteit spiermassa (toename van spiermassa met weinig tot geen vet) is gewoon over te gaan naar de sportschool, het opheffen van hard en met veel van de proteïne poeder dan heb je het mis mijn vriend zijn. Misschien ziet u een aantal spiergroei bij de start, maar dat is slechts het “beginner winst”, zoals je lichaam wennen aan de nieuwe lichaamsbeweging en voeding die je nu hebt, zodat je begint het zien van enkele spiergroei. Daarna krijgt het aanzienlijk moeilijker om uw dieet evenwicht te brengen met je trainingen om ervoor te zorgen dat uw gewicht toeneemt meestal in de vorm van spieren en niet vet.

We weten allemaal dat voor bulk, moeten we ons in een calorie-overschot , en dus dat betekent dat het eten van meer calorieën dan ons lichaam brandwonden. Dit zorgt voor een geschikte omgeving voor de eiwitsynthese te laten plaatsvinden en dus spieren op te bouwen. Het probleem is dat velen van ons over doen, en uiteindelijk het eten van meer dan nodig is, dus hoewel we zetten op gewicht sneller en steeds omvangrijker, het aandeel van vet om spieren hoger is, en we willen niet dat natuurlijk.

Er is een ‘sweet spot’ voor de hoeveelheid calorieën je moet consumeren in combinatie met uw trainingen die de beste resultaten zal opleveren voor het verkrijgen van gewicht, met andere woorden, het aandeel van de spier gelijk of hoger is dan vet, en dat is het punt waar je kunt krijgen Jacked en hebben nog steeds een sixpack en niet dat “omvangrijke vet” look.

Laten we het zo zeggen, kun je je lichaam op de eiwitsynthese modus door het consumeren van meer calorieën dan je nodig hebt. Het nadeel is dat je zal moeten heel voorzichtig zijn om dat sweet spot bereiken, omdat het even wat verder dan dat zal veranderen in vet te zijn.

CrazyBulk D-bal aan de andere kant, zal je lichaam in de eiwitsynthese modus op spiergroei, ongeacht het bovenstaande. Dit betekent niet dat je een gratis pas voor alles wat je kunt eten, en nog steeds het lichaam van Hugh Jackman.

Kom op, laten we verstandig, je moet nog steeds een gezond dieet te volgen. Wat d-bal aan het doen is het bevorderen van de groei van spieren, zodat u kunt bulk-up. Dus als je de hele dag eet Big Macs en Krispy Kreme, zal je nog steeds sub-par resultaten.

Dus moet je nu afvragen waarom nemen dit supplement dan? Waarom niet gewoon verbruiken meer calorieën en bulk-up als dat.

Zoals ik al eerder zei, gewoon een gezond dieet dat is hoog in eiwit en uit te werken in de sportschool is geen garantie voor u grote soepele spieren groeien. Door het creëren van die positieve retentie van stikstof in je spieren die het mogelijk maken de eiwitsynthese te laten plaatsvinden, ondanks de andere factoren, is d-bal die u helpen om de spieren effectief en sneller te laten groeien.

Verhoging van kracht en uithoudingsvermogen:

Dit is mijn tweede favoriete voordeel van CrazyBulk d-bal. Naast het krijgen van die buff lichaamsbouw, komt u aanzienlijke winsten in je kracht te zien.

Dus waarom is de kracht  zo belangrijk? Gewoon dus je kunt pronken op de sportschool door benching 315 lbs?

Nee.

Wanneer u uw sterkte te verhogen, dat betekent dat je in staat om meer gewicht te heffen, hebben meer uithoudingsvermogen, en rust voor kortere periodes tussen de sets zal zijn.

Waarom is dit allemaal zo geweldig?

Ten eerste, laten we praten over de spier bouwproces. Wanneer u gewichten op te heffen, u bent het breken van je spiervezels, deze moeten gaan door een herstel en reparatie proces. Dit begint gebeurt nadat je training, en dat is waarom het zo belangrijk om uw d-bal binnen 45 minuten na het sporten. Toch is de belangrijkste tijd voor herstel van de spieren is tijdens het slapen, en dat is wanneer je nieuwe grotere spieren worden gecreëerd. Als u al het heffen van gewichten voor bepaalde tijd, krijg je spieren aangepast en dus is het moeilijker voor hen om te blijven groeien meer en meer, dus wat je hoeft te doen is blijven breken die spiervezels, en deze moet je je spieren te shockeren doen door het opheffen van zwaardere !

Ik zal niet ingaan op dat veel details over deze, want dit is niet mijn focus, maar in principe d-bal is u te voorzien van meer kracht, zodat u zwaarder kan tillen, langer en door deze op te bouwen grotere spieren.

Bovendien kan door het verhogen van uw uithoudingsvermogen, zult u de energie en kracht om door te gaan door middel van uw workouts en het verminderen van uw rust tijden. Door het verminderen van uw rusttijden, is je lichaam het verbranden van meer vet door en je herstel tijden zullen ook versnellen.

Snelle resultaten:

Wanneer u start met deze baby, zul je beseffen dat je begint te winsten zien zeer binnenkort. Verwachten dat sommige winsten zien van week 3 of 4, en tegen het einde van uw 8-weekse cyclus zul je helemaal verslaafd en willen meer van uit te maken!

Veilig en legaal:

Begrijp me niet verkeerd, maar serieus, steroïden zijn een ding van het verleden. Ik weet dat het supplement industrie kan een schetsmatig een zijn, maar we zijn in 2016 af en heeft de wetenschap verder dan we ons kunnen voorstellen gegaan.

Als ik de mogelijkheid van het bouwen van een aantal ernstige spiermassa zonder te gaan door middel van deze juridische en veiligheidskwesties die met steroïden, zou ik gek niet te nemen zijn.

Als ik kon raden, worden deze dudes steroïden nemen nu ook doen, alleen maar omdat ze niet supplementen zoals CrazyBulk d-bal bestaan ​​weet, of ze zijn geïnformeerd door de broscienceness om hen heen.

Eigenlijk is dat een van de redenen waarom ik besloten om te gaan door de inspanning van het schrijven van dit d-bal beoordeling genoemd, is het omdat ik weet hoe jullie voelt, en sommigen van u waarschijnlijk overweegt steroïden.

Geloof me, in de eerste plaats, de moeite van het proberen en steroïden (omdat ze niet legaal) wat betekent dat je niet weet of u koopt de echte legit spul, de kosten, en het ergste van alles, de bijwerkingen zijn gewoon niet de moeite waard. Met d-bal u zult geen nier, haaruitval, lever, acne, bloeddruk of erger kwesties.

Eerlijk gezegd, als ik was overtuigd dat ik wil kopen steroïden, en ik ben op zoek naar waar te steroïden online kopen all over the place, mijn suggestie is om in ieder geval geven d-bal of de Crazy Bulk bulking stack een eerst proberen, je hebt gewonnen ‘t teleurgesteld worden, en zal zelfs bedanken me voor.

Hoe dan ook, als je later nog wilt kopen steroïden dan voor gaan, maar ik ben er zeker van dat u niet.

Verbazend de opbouw van spieren Progress voor JAME: Hij was op zoek naar dbol steroïden voor de verkoop aan bulk up, winnen aan kracht en bredere borst, toen hij struikelde over Crazybulk DBAL. Na 6-8 weken Cycle, kan Jame’s spieraanwinst vooruitgang te zien op de rechter foto.

Gemak:

Dus een van de dingen die ik het meest hou over het nemen van d-bal is zijn gemak. In een ideale wereld zouden we allemaal eten schoon, biologische voeding, en voor elke maaltijd zouden we een organische gras gevoed biefstuk, met biologische verse groenten, zoete aardappelen enz. Hebben De werkelijkheid is niet iedereen heeft de tijd of geld om te kopen , koken, en hebben die gezonde voedingsmiddelen om ons heen, vooral met onze hectische leven.

Toen ik student was, ik herinner me dat ik was een beetje brak en in onze slaapzaal hadden we eten catering inbegrepen. Op dat moment, toen ik mijn eerste poging om ophopende, ik herinner me dat ik kon niet zomaar hebben benaderd mijn catering manager en zei: “Excuseer me meneer, kan ik een groter deel van de kipfilet, en nog veel meer aardappelen, want ik ben bulk”dat hij me zou verteld hebben om F off..Now ik weet dat sommige slaapzalen bieden wel alles wat je kunt opties eten, maar nog steeds, krijg je al die vette frieten, pizza, hamburgers, die je kunt eten met mate, maar als je wilt spiermassa je niet wilt die het hoofdbestanddeel van je voeding te maken te bouwen.

Aangezien ik had beperkt eten opties op mijn dorm, en ik was druk als de hel lopen rond klassen en part time banen, supplementen waren echt het antwoord. Ik bedoel ik natuurlijk was kapot en moesten nog de supplementen te kopen, maar voor het geld dat ik besteed aan hen zouden ze me veel langer mee en geef me meer resultaten dan anders.

Op een andere nota, d-bal komt in capsule vorm die eigenlijk makkelijker te slikken dan tabletten (dianabol komt in tabletten meestal), en je gewoon pop ze met water en klaar. Geen behoefte om te kopen of te gebruiken naalden.

Ook met eiwit shakes je moet het poeder ofwel voeren op een tas of koop een shaker fles en dan vind koud water ergens. Ze zijn nog steeds heel handig, maar de d-bal capsules het voortouw nemen op deze, met de hand downs als je het mij vraagt.

betaalbaarheid:

Als u denkt over het voor de super voordelen die u kunt krijgen van d-bal, of een van de CrazyBulk producten, zou denk ik, hun prijzen zijn echt goed. Een fles van d-bal is $ 59.99, en heeft 30 porties (voor een maand). Dat is $ 1,99 per portie, minder dan uw Starbucks latte!

Op de top van dat, voordat je d-bal te kopen, als je hun BUY 2 GET 1 FREE  deal die u zou moeten betalen $ 119,98  voor 3 flessen en dat is nog maar slechts $ 1,33 per portie die gek goed!

CrazyBulk D-Bal Ingredients

Blij dat de voordelen uit de weg nu. Je zou ook kunnen afvragen over wat er in deze gekke supplement dat is zo geweldig?

Laten we eens kijken naar de ingrediënten:

Weiproteïneconcentraat, BCAA: (Leucine, isoleucine, valine) en Tribulus.

Dit zijn allemaal 100% natura l en veilige producten . Wei-eiwit, leucine isoleucine en valine alle anabole eigenschappen – met name leucine – waardoor eiwitsynthese plaatsvindt effectief maken. Na een training, onze spieren nodig om te herstellen en te herstellen en deze laat precies dit proces plaatsvinden.

Tribulus Terrestris , aan de andere kant, komt uit een mediterrane fruitgewassen, en is bewezen dat anabole eigenschappen en het vergroten van de natuurlijke testosteron niveaus in het lichaam te hebben. Dit op zijn beurt helpt het lichaam om de kwaliteit spiermassa te creëren, en krijgen meer kracht en uithoudingsvermogen te waardoor u beter in uw training uit te voeren.

Dat betekent dat we de anabole effecten voor de opbouw van spieren en kracht te krijgen zonder te hoeven maken over de juridische of veiligheidskwesties die steroïden omringen.

Door nu moet je echt afvragen waar  d-bal te kopen . Nou laat me je meer over vertellen hier.

UPDATE: Sommigen van jullie hebben verteld me dat Crazy Bulk d-bal of een deel van hun producten niet op voorraad zijn. Ik zou adviseren om altijd dubbel te controleren dit door te klikken op de onderstaande link om hun aanbiedingen te onthullen (het bedrijf lijkt vrij snel te vullen voorraad).

klik hier om d-bal dianabol met speciale aanbiedingen kopen »

FLASH SALE 20% OFF »