Min CrazyBulk D-bal gjennomgang (Real Experience) – finne ut sannheten her!

Home » Review » dianabol » Min CrazyBulk D-bal gjennomgang (Real Experience) – finne ut sannheten her!

Last Updated on

D-bal er et juridisk steroid alternativ utviklet og solgt av et firma som heter: CrazyBulk . Det er ikke en faktisk steroid, men en naturlig trygt alternativ som replikerer den anabole muskel bygging effekten av dianabol, “bestefar av steroider”; men uten den ekle bivirkninger.

For de som ikke er kjent med dianabol , er det i utgangspunktet den mest populære anabole steroider der ute som brukes for både bulking og stadig sterkere.

Hva er så bra med crazybulk d-bal er at det øker nivåene av nitrogen i musklene, derfor skaper en anabol tilstand som fremmer muskelvekst og gevinster i styrke.

Hva er enda større er at du får disse awesome fordeler uten å måtte bekymre deg for eventuelle juridiske eller sikkerhetsmessige forhold, som ingredienser er  100% naturlig  , og det er ingen bivirkninger.

Så tenk på det på denne måten:

Muskelvekst + Gain i styrke – bivirkninger = D-bal 

Alvor.

Det er så enkelt! Ingen magi, fancy triks eller noe.

Hvordan virker det?

Som en del av min vurdering, vil jeg forklare deg hvordan denne perlen fungerer.

Som nevnt tidligere, danner D-Bal et miljø med positiv nitrogenretensjon muliggjør proteinsyntese finner sted, den prosess som bygger og reparerer muskler.

Så for å ikke gjøre vondt komplisert og kjedelig:

Jo mer nitrogen i musklene = jo mer muskler du vil vokse!

I tillegg til å ha en samlet mer muskuløse utseende, vil din styrke øke big time også.

Om CrazyBulk D-bal

CrazyBulk D-Bal Pills Review - Er det sikker dbol (Dianabol) alternativ?

D-bal kommer i kapsler, og hver flaske har 30 porsjoner å vare i en måned hvis jeg er riktig. Dette er ekvivalent med en syklus av 4 uker som er den minste.

Men hvis du er som meg og ønsker å se best resultat pluss ønsker å få mest mulig verdi for pengene så jeg foreslår at du får deg to flasker og gjøre en 8 ukers syklus (som også er hva selskapet anbefaler).

Grunnen til at jeg sier dette er fordi CrazyBulk faktisk har et begrenset spesielt nå som kjøpe 2 botles og få en gratis , så hvis jeg var deg jeg ville skynde seg og hoppe på denne avtalen.

Hvis du tenker på denne avtalen det er faktisk ganske jævla awesome.

Hvis du bestiller en flaske bare fordi du ønsker å prøve det ut først, og gjøre minimum syklus av 4 uker, vil du da innse at du begynner å få resultater (du vil stole på meg!), Og hvis du er seriøs om å bygge muskler, du vil da endre rekkefølgen på en annen flaske for å ikke bryte syklusen og fullføre de anbefalte åtte uker på rad. På denne tiden vil du gå off-syklus og bestille en annen flaske (eller to) før du starter neste syklus.

Det betyr at du vil ende opp med å betale nesten $ 180 for 3 flasker pluss å måtte plassere 3 separate bestillinger. Etter min mening det er bare stresset og gir bort en ekstra $ 60 av dine hardt opptjente penger.

Hvis du går med avtalen de har nå, kan du faktisk få din tredje flaske gratis , noe som betyr at du ender opp med å kaste ut bare $ 120 ($ 40 per flaske) og ikke trenger å bekymre deg for re-bestilling noe i 12 uker, som er mer av hvordan jeg rulle, vet du hva jeg sier?

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om det fordi du tror produktet kan være en svindel eller kanskje ikke fungerer, så jeg vil bare gi det et forsøk, egentlig. Du vet aldri om noe fungerer før du prøver, og for meg det gjorde.

Jeg håper min d-bal anmeldelsen er av verdi for deg i å hjelpe deg å ta denne beslutningen.

Hvordan ta det

Høyre, så som jeg nevnte tidligere dette er ikke en magisk pille som vil få deg alle jekket ved å gjøre ingenting. Du må sikre at du har et sunt kosthold og trening regelmessig. Husk, d-bal vil hjelpe deg å få de resultatene du ønsker, men du må sette i arbeid også.

Så du svelge 3 kapsler med vann ca 45 minutter etter hver trening, og det er det!

Gjør dette i minst syklus på 4 uker, men ideelt sett 8 uker for best resultat. Du kan deretter gå off-syklus for 1,5 til 2 uker og gjenta.

Nå, hvis du vil ha enda bedre resultater så bør du virkelig ta d-bal i en stabel.

Ta det som en skjæring, bulking eller ultimate stack for gale resultater!

En av de tingene jeg liker med disse CrazyBulk produktene er at du faktisk kan ta dem i stabler , noe som gjør dem enda mer effektive. Så enten målet ditt er bulking eller skjæring, kan du ha både en mye mer rabattert pris enn å kjøpe forskjellige flasker individuelt.

Så hvis du leser om d bal, antar jeg det er fordi du er interessert i bulking . Helvete, hvis du klipper min d-bal anmeldelsen er også svært nyttig!

CrazyBulk har et massegivende stabel som omfatter:

  • D-bal (Dianabol) – for bulking, og beholde nitrogen i musklene, noe som skaper som pumpes utseende og øke styrke.
  • Trenorol (Trenbolone) – gjentak androgene krefter trenbolone, og pumper musklene med mer oksygen og røde blodceller i blodårene slik at de kan komme ut, dermed gir deg mer styrke til å løfte tyngre.
  • DecaDuro (Decadurabolin) – bidrar også i proteinsyntese og nitrogen oppbevaring, pluss at det muliggjør kollagensyntese , noe som bidrar til leddene og ligamenter for å komme seg raskt fra repeterende og anstrengende løfting. Noen ganger, mange av oss overse ledd og leddbånd, og bare fokusere på musklene, men det du må vite er at disse er like viktige. Når du løfter tunge vekter gjentagelser, vi setter våre ledd og leddbånd under mye stress og disse må komme seg, ellers kan en leddskade sette deg av opplæring for måneder av gangen (tro meg jeg har vært der). det betyr at du kan miste det meste av gevinsten du har gjort hele denne tiden, og alt det harde arbeidet er kastet ut av vinduet. Som suger! Really.For de av dere i bodybuilding verden allerede, vet du hvor vanlig skadene er, spesielt i nedre rygg, skuldre, knær etc. Så hvis du tror at du er en erfaren vektløfter og aldri hatt en skade jeg ville ikke stole på det. Du skjønner, de fleste felles skader ikke bare skje over natten, det er repeterende bevegelser som setter stress på disse over en lengre tidsperiode (kan være år) som en dag vil føre til at felles snapping og forårsaker smerte … og da er det vil være for sent … .Listen til meg mine venner, å bli skadet er ingen morsom jobb, og å ha “som aldri vil skje med meg” holdning, som jeg hadde, gjør deg enda mer utsatt for dem ..
  • Testosteron Max (Sustanon) – Hever testosteron nivåer naturlig slik at du kan ha mer styrke og makt, og derfor bygge mer muskelstørrelse.

Så der har du dem!

Disse 4 kosttilskudd er nøkkelen for bulking og du kan ta dem på samme måte som du ville gjort hvis du hadde hver flaske individuelt. Selvfølgelig er det ingen bivirkninger eller risiko ved å ta alle sammen som selskapet faktisk ikke anbefale deg å ta dem i kombinasjon hvis du ønsker å maksimere bulking gevinster og se enda flere resultater.

Som et spørsmål om faktum, jeg har nettopp funnet ut om deres ULTIMATE stable ikke lenge siden, og så bare lagt inn bestillingen min og kan ikke vente med å få dem.

Hold et øye på her, som jeg skal legge ut mine resultater ganske snart 🙂

Det jeg liker med d bal

Så nå vet vi at nitrogen retensjonen for d-bal som fremmer proteinsyntesen og således tillate muskelvekst pluss gevinst i styrke.

La oss grave dypere inn i sine fordeler.

Det fungerer:

Det fungerer. Periode. Hvis målet ditt er å bulk, bygge muskelkvalitet og øke din styrke, dette produktet gjør akkurat det.

Det er ganske noen anbefalinger av andre mennesker som har kjøpt CrazyBulk d-bal og har jobbet veldig bra for dem i løpet av kort tid.

Men jeg ønsker å gjøre et notat her for de som er nye i bodybuilding. Hvis du tror at å bygge muskelkvalitet (øke muskel størrelse med liten eller ingen fett) er bare om å gå på treningsstudio, løfte vanskelig og tar mye protein pulver så du er galt min venn. Kanskje du vil se noen muskel gevinster i starten, men det er bare de “nybegynner gevinster”, som kroppen din er å bli vant til den nye trening og kosthold du har nå, så du begynner å se noen muskelvekst. Etter det blir det betydelig vanskeligere å balansere din diett med trening for å sikre at du er økende vekt for det meste i form av muskler og ikke fett.

Vi vet alle at for bulking, må vi være i et kalorioverskudd , og så det betyr å spise mer kalorier enn kroppen vår brannskader. Dette skaper et egnet miljø for proteinsyntese å skje, og dermed bygge muskler. Problemet er at mange av oss over det, og ender opp med å spise mer enn nødvendig, så selv om vi setter på vekt raskere og får bulkier, er andelen av fett til muskler høyere, og vi ønsker ikke at selvfølgelig.

Det er en sweet spot for hvor mye kalorier du må forbruke kombinert med trening som vil gi de beste resultatene for å få vekt, med andre ord, andelen av muskel å være den samme eller høyere enn fett, og det er det punktet hvor du kan få Jacked og fremdeles ha en six pack og ikke at “klumpete fett” utseende.

La oss si det på denne måten, kan du sette kroppen på proteinsyntesen modus ved å forbruke flere kalorier enn du trenger. Ulempen er at du må være svært forsiktig med å nå det sweet spot fordi noe utover det vil slå til fett.

CrazyBulk D-bal på den annen side vil sette kroppen i proteinsyntesen modus fremme muskelvekst uavhengig av de ovennevnte. Dette betyr ikke at du har en gratis pass for alt du kan spise, og likevel få kroppen av Hugh Jackman.

Kom igjen, la oss være fornuftig, du fortsatt trenger å følge et sunt kosthold. Hva d-bal gjør er å fremme muskelvekst, slik at du kan bulk opp. Så hvis du spiser Big Mac og Krispy Kreme hele dagen, vil du fortsatt ha sub-par resultater.

Så du må være lurer nå på hvorfor ta dette tillegget da? Hvorfor ikke bare forbruke flere kalorier og bulk opp sånn.

Som jeg sa tidligere, bare å ha et sunt kosthold som er høy i protein og trene på treningsstudio ikke garantere deg å vokse store magre muskler. Ved å opprette at positiv nitrogen retention i musklene som gjør at proteinsyntesen skal skje til tross for de andre faktorene, er d-bal å hjelpe deg å vokse muskler effektivt og raskere.

Øke i styrke og utholdenhet:

Dette er min andre favoritt fordel for CrazyBulk d-bal. Foruten å få den buff fysikk, vil du se betydelige gevinster i styrke.

Så hvorfor er styrke  så viktig? Bare så du kan vise frem på treningsstudioet ved benching 315 lbs?

Nei.

Når du øker din styrke, som betyr at du vil være i stand til å løfte flere vekter, har mer utholdenhet, og hvile for kortere perioder mellom settene.

Hvorfor er dette så flott?

Først, la oss snakke om muskel byggeprosessen. Når du løfter vekter, du bryter dine muskelfibre, disse trenger å gå gjennom en utvinning og reparasjonsprosessen. Dette starter skjer etter trening, og det er derfor det er så viktig å ta d-bal innen 45 minutter etter trening. Likevel er den viktigste tiden for muskel utvinning når du sover, og det er da de nye større muskler blir opprettet. Når du har vært å løfte vekter for annen gang, får musklene tilpasset og så er det vanskeligere for dem å vokse mer og mer, så hva du trenger å gjøre er å holde bryte disse muskelfibre, og for å gjøre dette må du sjokkere musklene ved å løfte tyngre !

Jeg vil ikke gå inn så mange detaljer om dette, siden dette ikke er mitt fokus, men i utgangspunktet d-bal er å gi deg mer styrke, slik at du kan løfte tyngre, lengre og ved dette å bygge større muskler.

Videre, ved å øke utholdenhet, vil du ha energi og kraft til å holde det gående gjennom treningsøktene dine, og redusere resten ganger. Ved å redusere hviletider, er kroppen din brenner mer fett hele og gjenopprettingstider vil også fremskynde.

Raske resultater:

Når du begynner å bruke baby, vil du innse at du begynner å se gevinster veldig snart. Forvent å se noen gevinster ved uke 3 eller 4, og ved slutten av åtte ukers syklus vil du være helt hekta og ønsker mer av det!

Sikker og lovlig:

Ikke misforstå, men seriøst, steroider er en saga blott. Jeg vet supplement industrien kan være en overfladisk en, men vi er i 2016 nå, og vitenskapen har gått lenger enn vi kan forestille oss.

Hvis jeg har muligheten til å bygge noen alvorlige muskelmasse uten å måtte gå gjennom disse juridiske og sikkerhetsmessige problemer som kommer med steroider, ville jeg være gal for ikke å ta den.

Hvis jeg kunne gjette, er de dudes tar steroider nå enten gjør det bare fordi de ikke vet kosttilskudd som CrazyBulk d-bal eksisterer, eller de har blitt feilinformert av broscienceness rundt dem.

Egentlig er det en av grunnene til at jeg bestemte meg for å gå gjennom innsats for å skrive denne d-bal gjennomgang, er det fordi jeg vet hvordan dere føler, og noen av dere er sikkert vurderer steroider.

Stol på meg, først av alt, problemene med å prøve og få steroider (siden de ikke er lovlig) som betyr at du ikke vet om du kjøper den virkelige legit ting, kostnadene, og verst av alt, de bivirkninger er bare ikke verdt det. Med D-bal vil du ikke ha noen nyre, håravfall, lever, akne, blodtrykk eller verre problemer.

Ærlig talt, hvis jeg var overbevist om at jeg ønsker å kjøpe steroider, og jeg ser for hvor å kjøpe steroider på nettet over alt, mitt forslag er å i det minste gi d-bal eller Crazy Bulk bulking stable en prøve først, du vant ‘t bli skuffet, og vil selv takke meg for det.

Uansett, hvis senere du fortsatt ønsker å kjøpe steroider så gå for det, men jeg er sikker på at du ikke vil.

Utrolig muskel få fremgang for JAME: Han var ute etter dbol steroider for salg til bulk opp, få styrke og bredere bryst, da han snublet på Crazybulk DBAL. Etter 6-8 uker Cycle, kan Jame muskel gevinst fremgang sees på bildet til høyre.

convenience:

Så en av de tingene jeg elsker mest om å ta d-bal er dens bekvemmelighet. I en ideell verden kunne vi alle spise ren, økologisk mat, og for hvert måltid vi ville ha en organisk gress-matet biff, med økologiske ferske grønnsaker, søtpoteter osv Realiteten er ikke alle av oss har tid eller penger til å kjøpe , lage mat, og har de sunn mat rundt oss, spesielt med våre hektiske liv.

Da jeg var student, jeg husker jeg var slags blakk og på vår dorm vi hadde mat catering inkludert. På den tiden da jeg gjorde mitt første forsøk på bulking, husker jeg at jeg kunne ikke bare nærmet meg catering manager og sa: “Unnskyld meg sir, kan jeg få en større del av kyllingbryst, og mer poteter, fordi jeg er bulking”han ville ha fortalt meg til F off..Now jeg vet at noen sovesaler ofrer alt du kan spise alternativer, men likevel, du får alle de fettete pommes frites, pizza, hamburgere, som du kan spise i moderate mengder, men hvis du ønsker å bygge muskelmasse du ikke ønsker å gjøre de stift av dere diett.

Siden jeg hadde begrenset mat valg på min dorm, og jeg var opptatt som faen kjører rundt klasser og deltidsjobber, kosttilskudd var egentlig svaret. Jeg mener selvfølgelig jeg var blakk og hadde fortsatt å kjøpe kosttilskudd, men for de pengene jeg brukte på dem de ville vare meg mye mer lenger og gi meg flere resultater enn ellers.

På et annet merke, kommer d-bal i kapselform som er faktisk lettere å svelge enn tabletter (dianabol kommer i tabletter for det meste), og du bare stikke dem med vann og gjort. Du trenger ikke å kjøpe eller bruke nåler.

På samme måte, med protein shakes du må bære pulveret enten på en pose eller kjøpe en shaker flaske og deretter finne kaldt vann et sted. De er fortsatt ganske praktisk, men d-bal kapsler ta ledelsen på dette, hånd nedturer spør du meg.

gunstig:

Hvis du tenker på det for super gevinster du kan få fra d-bal, eller noen av de CrazyBulk produkter, vil jeg gjette, prisene deres er veldig bra. En flaske med d-bal er $ 59.99, og har 30 porsjoner (for en måned). Det er $ 1,99 per porsjon, mindre enn dine starbucks latte!

På toppen av det, før du kjøper d-bal, hvis du får deres Kjøp 2 få 1 gratis  avtale du vil betale $ 119,98  for 3 flasker , og det er bare en ren $ 1,33 per porsjon som er vanvittig bra!

CrazyBulk D-Bal Ingredienser

Glad for at fordelene er ute av veien nå. Du kan også være lurt på hva som er inni denne vanvittige supplement som er så fantastisk?

La oss undersøke ingrediensene:

Myseproteinkonsentrat, BCAA: (leucin, isoleucin, valin) og Tribulus terrestris.

Disse er alle 100% natura l og sikre produkter . Myseprotein, leucin isoleucin og valin alle har anabole egenskaper – spesielt leucin – slik at for proteinsyntesen kan finne sted effektivt. Etter en treningsøkt, musklene trenger for å gjenopprette og reparere og disse tillater denne eksakte prosessen skal skje.

Tribulus terrestris , derimot, kommer fra et middelhavs frukt plante, og har vist seg å ha anabole egenskaper og øker kroppens naturlige testosteronnivå. Dette i sin tur hjelper kroppen til å lage muskelkvalitet, og få mer styrke og utholdenhet også slik at du kan prestere bedre gjennom hele treningen.

Dette betyr at vi kan få den anabole effekten for å bygge muskler og styrke uten å måtte bekymre seg om de juridiske eller sikkerhetsmessige problemer som omgir steroider.

Nå må du være virkelig lurer på hvor du skal  kjøpe d-bal . Vel la meg fortelle deg mer om det her.

OPPDATERING: Noen av dere har vært å fortelle meg at Crazy Bulk d-bal eller noen av deres produkter er utsolgt. Jeg vil råde å alltid dobbeltsjekke dette ved å klikke på linken nedenfor for å avsløre sine avtaler (selskapet ser ut til å fylle lager ganske raskt).

Klikk her for å kjøpe d-bal dianabol med spesialtilbud »

FLASH SALE 20% OFF »