Saját CrazyBulk D-bal felülvizsgálat (Real Experience) – derítse ki az igazságot itt!

Home » Review » dianabol » Saját CrazyBulk D-bal felülvizsgálat (Real Experience) – derítse ki az igazságot itt!

Last Updated on

D-bal jogi szteroid alternatíva fejlesztett és értékesített nevű cég: CrazyBulk . Ez nem egy tényleges szteroid, hanem egy természetes, biztonságos alternatívát, amely megismétli a anabolikus izomépítő hatását dianabol, a „nagyapa szteroidok”; de anélkül, hogy a kellemetlen mellékhatásai.

Azok számára, akik nem ismerik a Dianabol , ez alapvetően a legnépszerűbb anabolikus szteroid ott használják mind tömegnövelő, és erősödik.

Mi olyan nagyszerű crazybulk d-bal, hogy felveti a nitrogén szintjét az izmokban, így létrehozva egy anabolikus állapotot, amely elősegíti az izomnövekedést és erőnövekedést.

Ami még nagyobb az, hogy kapsz ilyen félelmetes előnyöket anélkül, hogy aggódnia jogi vagy biztonsági kérdések, mint az összetevők  100% természetes  , és nincsenek mellékhatásai.

Tehát gondolni ezt így:

Izom növekedés + szert az erőt – mellékhatások = D-Bal 

Komolyan.

Ez ilyen egyszerű! Nem varázslat, trükköket is, vagy bármi.

Hogyan működik?

Ennek része a felülvizsgálat, azt akarom, hogy elmagyarázza, hogy ez a gem működik.

Mint már korábban említettem, d-bal olyan környezetet teremt a pozitív nitrogén-visszatartás, amely lehetővé teszi a protein-szintézis folyik, a folyamat, amely épít és javítások izmokat.

Tehát nem ront bonyolult és unalmas:

A több nitrogént az izmokat = a több izom akkor nőni fog!

Amellett, hogy egy átfogó izmosabb megjelenés, az ereje növekedni fog nagy idő is.

Mintegy CrazyBulk D-bal

CrazyBulk D-Bal Pills Review - Is It A Safe Dbol (Dianabol) alternatíva?

D-bal jön kapszulát, és minden palack 30 adag, hogy egy hónapig tart, ha jól tudom. Ez egyenértékű egy ciklusban 4 hét, amely a minimális.

Azonban, ha Ön, mint én, és szeretné látni a legjobb eredményeket, valamint szeretnénk, hogy a legnagyobb értéket a pénzt, akkor azt javaslom, hogy magát a két üveg, és nem egy 8 hetes ciklus (amely egyben, amit a cég ajánljuk).

Azért mondom ezt, mert CrazyBulk ténylegesen amelynek korlátozott speciális most, ami vásárolni 2 botles ÉS kap 1 szabad , tehát ha én te lennék siess, és ugrik az ügyletre.

Ha belegondolsz, ez az ügylet valójában átkozottul félelmetes.

Amennyiben a megrendelés palackot csak azért, mert azt szeretnénk, hogy próbálja ki először, és nem a minimális ciklus 4 hétig, akkor majd rájönnek, hogy kezdenek eredményeket (akkor bízz bennem!), És ha komolyan épület izom, akkor majd újra, hogy egy másik üveget, hogy nem törik a ciklus befejezéséhez az ajánlott nyolc héttel a sorban. Ekkorra akkor megy off-ciklus és újra, hogy még egy üveg (vagy kettő) megkezdése előtt a következő ciklusban.

Ez azt jelenti, hogy a végén fizet majdnem 180 $ a 3 palack plusz kelljen elhelyezni 3 különálló megrendeléseket. Az a véleményem, hogy ez csak szóváltás és kidobnak egy extra $ 60 a nehezen megkeresett pénzt.

Ha megy az üzlet azok, amelyek most, akkor valóban kap a harmadik üveg ingyen , ami azt jelenti, hogy a végén dobált ki csak 120 $ (40 $ per palack) , és nem kell aggódnia újrarendelését semmit 12 héten keresztül, ami inkább arról, hogyan is bevezeti, tudod, mit mondok?

Ha még mindig nem biztos, mert úgy gondolja, a termék lehet egy átverés, vagy lehet, hogy nem működik, akkor én csak egy próbát, tényleg. Soha nem lehet tudni, ha valami működik, amíg meg nem próbálja meg, és nekem is tette.

Remélem d-bal felülvizsgálat az érték az Ön abban, hogy ez a döntés.

Hogyan vegye

Rendben, ahogy korábban említettük, ez nem egy mágikus pirula, hogy lesz akkor minden jacked csinál semmit. Biztosítania kell, hogy van egy egészséges étrend és edzés rendszeresen. Ne felejtsük el, d-bal segít abban, hogy a kívánt eredményt, de kéne tenni a munka is.

Szóval lenyelni 3 kapszulát vízzel nagyjából 45 percig minden edzés után, és ez az!

Ehhez minimum ciklus 4 hétig, de ideális esetben 8 hét alatt a legjobb eredményt. Ezután elmegy-ciklus 1,5-2 hét, és ismételje meg.

Most, ha azt szeretnénk, még jobb eredmények, akkor az tényleg d-bal egy verem.

Venni azt a vágás, tömegnövelő vagy végső verem őrült eredményeket!

Az egyik dolog, amit szeretek ezekről CrazyBulk termékeket , hogy akkor valóban venni őket stack , így az összes még hatékonyabb. Tehát, hogy a cél az, térfogatnövelő vagy vágásra, akkor lehet a sokkal több kedvezményes áron, mint vásárol különböző palackok külön-külön.

Tehát, ha éppen olvasott d bal, gondolom azért van, mert érdekli a tömegnövelő . A pokolba is, ha a vágás az én d-bal felülvizsgálat is nagyon hasznos!

CrazyBulk egy térfogatnövelő stack , amely a következőket tartalmazza:

  • D-bal (Dianabol) – A tömegnövelő, és megtartása a nitrogén az izmok, ami, hogy szivattyús megjelenés és növeli az erődet.
  • Trenorol (trenbolon) – Replikák androgén hatáskörét trenbolon, és a szivattyúk az izmok több oxigént és a vörösvértestek a vénákban, amely lehetővé teszi számukra, hogy kiugrik, ezért így több erőt, hogy szüntesse meg nehezebb.
  • DecaDuro (Decadurabolin) – is segít a fehérjeszintézist és a nitrogén visszatartást, plusz ez lehetővé teszi a kollagén szintézisét , amely segít az ízületek és szalagok, hogy talpra gyorsan ismétlődő és megerőltető emelő. Néha sokan néznek ízületek és szalagok, és csak összpontosítani az izmok, de amit tudni kell, hogy ezek egyformán fontos. Amikor felemeli a nehéz súlyok ismétlődő, mi üzembe ízületek és szalagok alatt sok stressz és ezek kell visszaállítani, különben a közös sérülés esetleg tesz ki képzése még hónapokig (hidd el voltam ott). ez azt jelenti, akkor elveszítheti a legtöbb nyereséget tetted ebben az időben, és minden, ami a kemény munka kidobják az ablakon. Ez szívás! Really.For Azoknak a testépítés világában már, tudja, hogy a közös sérülések, különösen az alsó hát, váll, térd, stb Tehát, ha úgy gondolja, hogy van egy tapasztalt súlyemelő és soha nem volt sérülés nem tenném számít rá. Látod, a legtöbb ízületi sérülések nem csak egyik napról a másikra, ez az ismétlődő mozdulatok, hogy gyakoroljon nyomást a következő hosszabb ideig (akár év) egy napon vezet, hogy a közös harapós és fájdalmat okoz … és akkor már túl késő lesz … .Listen nekem barátaim, hogy sérült nem szórakoztató munka, és miután a „hogy soha nem fog megtörténni velem” hozzáállás, mint volt, ami akkor még hajlamos őket ..
  • Tesztoszteron Max (Sustanon) – Emeli a tesztoszteron hormon szintje természetesen lehetővé teszi, hogy több erő és hatalom, és ezért építeni több izom méretét.

Tehát ott van nekik!

Ez a 4-kiegészítők billentyűvel térfogatnövelő és el lehet vinni őket ugyanúgy, mint akkor lenne, ha már minden palack külön-külön. Természetesen nincsenek mellékhatásai vagy okozhat azáltal, hogy minden együtt a cég valójában nem ajánlom, hogy vegye őket együtt, ha azt szeretné, hogy maximalizálja a térfogatnövelő nyereségek és még több eredményt.

Ami azt illeti, én csak megtudtam, hogy ULTIMATE verem nem olyan régen, és így csak elhelyeztem a rend és nem tud várni, hogy őket.

Tartsd szemmel itt, mint én kerül kiküldetés eredményeim hamarosan 🙂

Azt szeretem d bal

Tehát most már tudjuk, hogy a nitrogén-visszatartás tulajdonságait d-bal, amely elősegíti a protein szintézist, és így lehetővé teszi az izmok növekedését és erőnövekedést.

Nézzük mélyebbre ásni a maga előnyei.

Működik:

Működik. Időszak. Ha a cél az, hogy tömeges, gyártási minőség izomtömeg és növeli az erejét, ez a termék pontosan ezt teszi.

Van elég néhány ajánlások más emberek, akik megvásárolták CrazyBulk d-bal és tényleg igazán jól nekik egy rövid ideig.

Ugyanakkor szeretném, hogy jegyezze itt azok számára, akik az új testépítő. Ha úgy gondolja, hogy az épület minőségi izomtömeg (növeli az izmok méretét alig vagy egyáltalán nem kövér), csak arról megy a tornaterem, emelő kemény és figyelembe rengeteg fehérje por, akkor tévedsz barátom. Talán látni fogja néhány izomnövekedéshez az elején, de ez csak a „kezdő nyereség”, mint a test megszokni az új testmozgás és a diéta most van, így látja, hogy néhány izomnövekedést. Ezután, hogy lesz lényegesen nehezebb az egyensúly a diéta az edzést, hogy megbizonyosodjon róla, hogy gyarapodik leginkább alakú izom, és nem kövér.

Mindannyian tudjuk, hogy a tömegnövelő, mi kell egy kalória többletet , és így ez azt jelenti evés több kalóriát, mint a testünk ég. Ez létrehoz egy megfelelő környezetet fehérjeszintézist kerül sor, és így az izom. A probléma az, hogy sokan több mint csinálni, és a végén többet esznek, mint amennyire szükséges, így bár mi testsúlygyarapodás gyorsabban és egyre terjedelmesebb, aránya zsír izom magasabb, és nem akarjuk, hogy természetesen.

Van egy sweet spot a kalória kell fogyasztani kombinált edzést, amely a legjobb eredményt a testtömeg-gyarapodást, más szóval, ez az arány az izmok azonos vagy magasabb, mint a zsír, és ez a pont, ahol csak lehet kap felemelt, és még hat csomag, és nem a „terjedelmes kövér” megjelenés.

Mondjuk így, akkor tegye a test fehérjeszintézis mód fogyasztásával több kalóriát, mint amire szüksége van. A hátránya az, hogy akkor legyen nagyon óvatos, hogy elérje ezt a sweet spot, mert semmit azon túl, hogy átalakul a zsír.

CrazyBulk D-bal másrészt, majd tegye a test fehérje szintézist mód támogatása izomnövekedést függetlenül a fenti. Ez nem azt jelenti, hogy van egy ingyenes bérletet all you can eat, és még mindig a test Hugh Jackman.

Gyerünk, legyünk értelmes, akkor is kell, hogy kövesse az egészséges táplálkozás. Mi d-bal csinál támogatja az izomnövekedést, így tömegesen is fel. Tehát, ha enni Big Mac és Krispy Krémes egész nap, akkor továbbra is átlag alatti eredményeket.

Így kell tudni, most miért veszi ezt a kiegészítést, akkor? Miért nem csak több kalóriát fogyasztasz, és kigyúrt, mint ezt.

Ahogy már mondtam, csak úgy, egy egészséges diéta, amely a magas fehérje és dolgoznak ki az edzőteremben nem garantálja, hogy növekszik a hatalmas sovány izmokat. Azáltal, hogy a pozitív nitrogén visszatartás az izmok, amelyek lehetővé teszik a fehérjeszintézist kerül sor, annak ellenére, más tényezők, d-bal segít, hogy növekszik az izmok hatékony és gyorsabb.

Növeli a erő és állóképesség:

Ez a második kedvenc javára CrazyBulk d-bal. Amellett, hogy egyre barnássárga testalkat, látni fogja jelentős nyereséget az erődet.

Akkor miért van ereje  olyan fontos? Csak így mutatják ki az edzőteremben által dörzsárazzák 315 lbs?

Nem.

Ha növeli az erőt, hogy azt jelenti, hogy képes lesz felemelni több súlyok, több kitartást, és a többit rövidebb ideig a sorozatok között.

Mindez miért olyan nagy?

Először beszéljünk az izomépítés folyamatát. Ha szüntesse meg súlyokat, akkor törés izomrostok, ezeket végig kell menniük a helyreállítási és javítási folyamat. Ez elindítja történik, miután edzés, és ez miért olyan fontos, hogy a d-bal 45 percen belül edzés után. Ennek ellenére, a legfontosabb ideje az izmok regenerálódását, amikor alszik, és ez az, amikor az új, nagyobb izmokat hoznak létre. Ha már súlyzós valamikor, izmai igazítani, és így nehezebb őket, hogy egyre több és több, így mit kell tennie, hogy folyamatosan megszegi ezeket az izomrostok, és ezt meg kell sokk az izmokat által emelő nehezebb !

Nem megyek bele, hogy sok részletet erről, mivel ez nem a hangsúly, de alapvetően d-bal biztosít az Ön számára több erőt, akkor emeljük nehezebb, hosszabb és e építeni nagyobb izmokat.

Emellett növeli a kitartást, akkor az erő és energia, hogy folyamatosan megy át az edzések, és csökkenti a többi alkalommal. Azáltal, hogy csökkenti a pihenőidő, a tested égő több zsírt az egész, és a helyreállítási idők felgyorsítja.

Gyors eredmények:

Amikor elkezdi szedni ezt a babát, akkor rájönnek, hogy elkezd látni nyereség nagyon hamar. Elvárják, hogy egyes nyereségek hétre 3 vagy 4, és a végén a 8 hetes ciklus akkor lesz teljesen hajlott, és szeretnének többet is!

Biztonságos és legális:

Ne érts félre, de most komolyan, szteroidok a múlté. Tudom, hogy a kiegészítő ipar lehet egy vázlatos, de mi 2016-ban, és most a tudomány ment tovább, mint amit el tudunk képzelni.

Ha van a lehetőség az épület komoly izomtömeg anélkül, hogy menjen át azon jogi és biztonsági kérdések, hogy jön a szteroidok, én őrült, hogy ne vegye meg.

Ha tudnék kitalálni, azok a srácok szteroidokat szed most is akár csinálja csak azért, mert nem tudják, kiegészítők, mint a CrazyBulk d-bal létezik, vagy már félretájékoztatták a broscienceness körülöttük.

Valójában ez az egyik oka annak, hogy úgy döntött, hogy menjen át az erőfeszítés az írás ezt d-bal felülvizsgálat azért, mert én tudom, hogy ti éreztek, és néhány akkor valószínűleg tekintve szteroidokat.

Hidd el, mindenekelőtt a szóváltás, hogy megpróbál és kap szteroidok (mivel ezek nem jogi), ami azt jelenti, hogy nem tudja, ha vásárol a valódi legális cucc, a költségek, és ami a legrosszabb, a mellékhatások csak nem éri meg. A d-bal nem lesz semmilyen vese, hajhullás, a máj, a pattanások, a vérnyomás, vagy még rosszabb kérdéseket.

Őszintén szólva, ha én hajthatatlan volt, hogy szeretnék vásárolni szteroidok, és keresem, hogy hol vásárolnak szteroidok on-line az egész hely, a javaslat az, hogy legalább ad d-bal vagy a Őrült Tömeges térfogatnövelő verem egy próbát az első, te nyertél „t csalódni, és még köszönetet érte.

Különben is, Ha a későbbiekben is szeretné vásárolni szteroidokat, akkor hajrá, de biztos vagyok benne, hogy nem.

Csodálatos izomtömeg fejlődéshez JAME: Ő keresett dbol szteroidok eladó ömlesztett fel, erősödik és szélesebb mellkas, amikor megbotlott Crazybulk DBAL. 6-8 hét után Cycle, Jame izomtömeg haladás látható a jobb oldali kép.

Kényelem:

Tehát az egyik dolog, amit szeretek a legjobban a vevő d-bal van a kényelem. Egy ideális világban tudnánk minden enni tiszta, bio élelmiszerek, és minden étkezés mi lett volna egy szerves fűvel táplált steak, szerves, friss zöldség, édesburgonya stb A valóság nem mindannyian az idő vagy pénze , szakács, és ezeket a az egészséges élelmiszerek körülöttünk, főleg a mi mozgalmas életét.

Amikor diák voltam, emlékszem, egyfajta tört és kollégiumi volt étel étkezés tartalmazza. Abban az időben, ha nem az első kísérlet a térfogatnövelő, emlékszem nem lehetett csak megközelíteni én vendéglátó menedzser, és azt mondta: „Elnézést uram, tudok egy nagyobb részét csirkemell, és több burgonya, mert én vagyok tömegnövelő”volna azt mondta, hogy az F off..Now tudom, hogy néhány alvás nem kínálnak all you can eat lehetőség, de mégis, akkor kapok mindazok zsíros sült krumpli, pizza, hamburger, amit lehet enni mértékkel, de ha szeretne építeni sovány izom nem szeretné, hogy ezek a vágott diétát.

Mivel én csak korlátozott élelmiszer lehetőségként a kollégiumi, és voltam elfoglalva, mint a fene rohangál osztályok és részmunkaidő, kiegészítők valóban az lenne a válasz. Mármint persze volt égve, és még mindig meg kellett vásárolni a kiegészítőket, de a pénzt költött rájuk fognak utolsó nekem sokkal hosszabb és adj több eredményt, mint egyébként.

A másik megjegyzés, d-bal érkezik kapszula formájában, amely tulajdonképpen könnyebb lenyelni, mint a tabletta (Dianabol jön tabletták többnyire), és akkor csak a pop őket vízzel és kész. Nem kell vásárolni, vagy használja a tűket.

Hasonlóképpen, a protein shake van, hogy készítsen a por akár egy zsák, vagy vesz egy shaker üveg, majd keresse meg hideg vízzel valahol. Ők még mindig elég kényelmes, de a d-bal kapszulák megszerezze a vezetést ezen a kézi bánatot, ha engem kérdezel.

megfizethetőség:

Ha belegondolsz a szuper nyereség kaphat d-bal, vagy a CrazyBulk termékek, azt hiszem, az árak nagyon jók. Egy üveg d-bal is 59,99 $, és 30 adag (egy hónap). Ez 1,99 $ adagonként kevesebb, mint a Starbucks latte!

Azon felül, mielőtt vásárolni d-bal, ha megkapják a vásárolni 2 kap 1 szabad  akció fizetne $ 119,98  a 3 üveg , és ez csak egy egyszerű $ 1.33 adagonként, ami őrült jó!

CrazyBulk D-Bal Hozzávalók

Örülök, hogy az előnyök az útból most. Lehet, hogy azt is kíváncsi, hogy mi van benne ebben az őrült kiegészítő, amely annyira félelmetes?

Vizsgáljuk meg a hozzávalókat:

A tejsavó fehérje koncentrátum, BCAA: (leucin, izoleucin, valin) és Tribulus terrestris.

Ezek mind 100% natura l és biztonságos termékek . A tejsavó fehérje, leucin izoleucin és valin mind anabolikus tulajdonságai – különösen a leucin – amely lehetővé teszi a fehérje szintézist, hogy sor hatékonyan. Edzés után, izmaink kell visszaállítani, és javítsa, és ezek lehetővé teszik ezt a pontos folyamat végbemenjen.

Tribulus Terrestris , másrészt, jön egy mediterrán gyümölcsök növény, és bebizonyosodott, hogy anabolikus tulajdonságait, és növeli a test természetes tesztoszteron szint. Ez viszont segíti a testet, hogy minőségi izomtömeg, és még több erőt és kitartást is, amely lehetővé teszi, hogy jobban teljesítenek az egész edzést.

Ez azt jelenti, hogy be tudjuk szerezni az anabolikus hatásokat épület izom és erő, anélkül, hogy aggódnia a jogi vagy biztonsági kérdéseket körülvevő szteroidokat.

Mostanra kell igazán kíváncsi, hogy hol  vásárolnak d-bal . Hát hadd mondjam el, hogy többet itt.

UPDATE: néhány srácok már mondani, hogy őrült Tömeges d-bal, vagy azok egyes termékek elfogyott. Azt tanácsolom, hogy mindig alaposan ellenőrizze ezt az alábbi linkre kattintva , hogy felfedje foglalkozik (a cég úgy tűnik, hogy pótolja készlet elég gyorsan).

kattintson ide vásárolni D-Bal dianabol akciók »

FLASH SALE 20% OFF »